ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Πέντε παιχνίδια σε δύο εβδομάδες

Πέντε παιχνίδια σε δύο εβδομάδες
Βουρνάς+παίκτες

Πέντε παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες (14/4-28/4) θα δώσει η Ολυμπιάδα λόγω της αναστολής των Πρωταθλημάτων

Η ομάδα του Βουρνά, θα υποδεχθεί τελικά την ΑΕΚ, στις 18 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά από το παιχνίδι της εναντίον του Αιγάλεω, στο κλειστό Ταραμπούρα, για την 23η αγωνιστική. Έτσι μέσα σε δύο εβδομάδες, οι Πατρινοί θα παίξουν 5 ματς, δηλαδή περίπου ένα, ανά τρεις μέρες.
Όπως ήταν λογικό, ο τεχνικός των "πορτοκαλί", είναι προβληματισμένος: " Η συγκεκριμένη απόφαση φυσικά και δημιουργεί πρόβλημα στα σωματεία, περισσότερο όμως "πονοκεφαλιάζει" τις ομοσπονδίες, οι οποίες έχουν ήδη στενό προγραμματισμό και θα πρέπει, πλέον, να πιεστούν ακόμα περισσότερο".

" Είναι αλήθεια, δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες ημερομηνίες, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε τις νέες αποφάσεις".

Στον αγωνιστικό τομέα, μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, οι προπονήσεις της ομάδας, θα συνεχιστούν κανονικά και στη συνέχεια, μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, οι παίκτες θα πάρουν άδεια.

Το θετικό για την ομάδα, είναι ότι Λούις Σιμς και Νίκος Μπουντούρης επιστρέφουν στις προπονήσεις την Παρασκευή και ξεκινούν προετοιμασία.

Τέλος, οι δύο ομάδες της Πάτρας, Απόλλων και Ολυμπιάδα, θα πραγματοποιήσουν κοινή προπόνηση την Μεγάλη τετάρτη, μέρα που υπό κανονικές συνθήκες θα διεξαγόταν το εξ αναβολής ματς των "πορτοκαλί", με την ΑΕΚ.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ