STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ξεκουράσαμε κάποια παιδιά"

Πεδουλάκης: "Ξεκουράσαμε κάποια παιδιά"
INTIME SPORTS

Αρκετά ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη, όσο και από το γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να μεγαλώσει το ροτέισον στην ομάδα του έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στο α' ημίχρονο, ενώ για την επανάληψη σχολίασε ότι οι παίκτες του δεν είχαν το μυαλό τους εκεί.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (31/1).

"Προτεραιότητά μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δευτερεύων στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Έχουμε να δώσουμε 4 ματς σε 10 μέρες μαζί με το παιχνίδι της Παρασκευής", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης κι έσπευσε να συμπληρώσει:

"Μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Καταφέραμε να τρέξουμε και κάναμε αυτά που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε εδώ το μυαλό μας πράγμα κάπως λογικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και προσωπικά στον Γιώργο".

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, σημείωσε πως: "Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό εν όψει των προσεχών αναμετρήσεων που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανελευσινιακό".

Σκαραφίγκας: "Θα είναι παγίδα αν μείνουμε στο γ' δεκάλεπτο"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανελευσινιακού, υπογράμμισε ότι το μοναδικό κέρδος της ομάδας του ήταν η επιστροφή του Νίκου: "Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν τεράστιο σύλλογο. Ήταν σημαντικό αυτό το ματς για εμάς σε ό,τι αφορά την άμυνά μας. Γνωρίζουμε πως μόνο μέσα από την άμυνά μπορούμε να κερδίσουμε τους καθοριστικούς αγώνες που ακολουθούν.

Το μόνο κέρδος μας ήταν η επιστροφή του Θωμά Νίκου και ευχόμαστε μέσα στην εβδομάδα να γυρίσουν και ο Φαγιέ με τον Μαγκουνή, δύο παίκτες που έχουμε ανάγκη. Θα είναι παγίδα αν μείνουμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση και την κούραση του Παναθηναϊκού τα πήγαμε καλά. Θέλω να ευχηθώ να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει καλά στην Ευρώπη".

Τέλος, ο Δήμος Αβραμίδης, δήλωσε ότι: "Το σημερινό ματς ήταν ένα τεστ για εμάς. Θέλαμε να δούμε το αν και κατά πόσο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ