STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Νίκησε ο πιο τυχερός και έμπειρος"

Πεδουλάκης: "Νίκησε ο πιο τυχερός και έμπειρος"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αφού συνεχάρη τον ΚΑΟΔ για την απόδοσή του, τόνισε πως στο παιχνίδι νίκησε ο πιο τυχερός και ίσως πιο έμπειρος

Ο Παναθηναϊκός πέρασε διά πυρός και σιδήρου από τη Δράμα, νικώντας με 63-60 τον ΚΑΟΔ, για την 6η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, σχολίασε ότι ο πιο τυχερός και ίσως ο πιο έμπειρος κατάφερε να νικήσει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Καντού για την Ευρωλίγκα.

"Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, εμείς ήμασταν μέτριοι μετά το 15'. Στα πρώτα 15 λεπτά μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά φάνηκε ότι δεν είχαμε ενέργεια για τη συνέχεια. Αυτό είναι εν μέρει φυσιολογικό μια κι αδειάσαμε από ενέργεια μετά το παιχνίδι και τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Επίσης είχαμε προβλήματα τραυματισμών, που σε συνδυασμό με τα φάουλ του Λάσμε, μας δημιούργησαν πρόβλημα στους ψηλούς. Πρέπει, βέβαια, να συγχαρώ και τον Κ.Α.Ο.Δ., ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μας δυσκόλεψε πολύ. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη. Στο τέλος νίκησε ο πιο τυχερός ή ίσως ο πιο έμπειρος".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντέργουιν Κίτσεν ανέφερε: " Ήταν μία δύσκολη νίκη, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να της αναγνωρίσουμε την καλή εμφάνιση. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και γι' αυτό μας δυσκόλεψε αρκετά, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Όλες οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές για εμάς, ιδίως η προσεχής με την Καντού στην Ιταλία. Θα πάμε εκεί να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στόχος μας είναι να γυρίσουμε στην Ελλάδα με την νίκη".

Καλαφατάκης: "Χάσαμε από τις βολές"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε ότι αυτή ήττα δημιουργεί πικρία στην ομάδα, καθώς είχε την ευκαιρία να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη και την έχασε...

"Αν και δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι, μια και κυριάρχησαν οι άμυνες, ο κόσμος νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε, καθώς ήταν ένα παιχνίδι με αγωνία κι ένταση έως το τέλος. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος απ' τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν", τόνισε ο Έλληνας προπονητής για να προσθέσει:

"Χάσαμε απ' τις βολές, όπου παρουσιαστήκαμε άστοχοι. Κι αυτό οφείλεται στην πίεση, το άγχος και την απειρία που έχουν οι παίκτες μου. Έτσι όπως χάσαμε το παιχνίδι, μας δημιουργεί μία πικρία, αφού είχαμε την ευκαιρία μίας πολύ μεγάλης νίκης και τη χάσαμε.

Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε έτσι, πιστεύοντας ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε ψηλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δείχνει σιγά-σιγά ότι βρίσκει ρυθμό και θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Οι ομάδες δεν χτίζονται απ' τη μία στιγμή στην άλλη κι αυτό το ξέρει καλά ο Αργύρης (σ.σ. Πεδουλάκης), ο οποίος δουλεύει σωστά".

Ο Κώστας Κακαρούδης είπε: " Κάναμε όλη την εβδομάδα μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε καλά και πιστέψαμε ότι, αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα μπορούσαμε να νικήσουμε, γιατί ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι και κουρασμένος εξαιτίας του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος στις βολές. Εγώ έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί έχασα μία κρίσιμη βολή στο τέλος. Αυτή η ήττα δε θα μας πάει πίσω, αρκεί να κρατήσουμε τα θετικά του παιχνιδιού και να προχωρήσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ