ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρκερ είναι η ουσία

Πάρκερ είναι η ουσία
Πάρκερ

Ο ΟΣΦΠ προσπαθεί να κάνει εντυπωσιακή μεταγραφή ουσίας, φέρνοντας στην Ευρώπη τον Πάρκερ

Ο μεταγραφικός πυρετός δεν λέει να πέσει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό και η θέση "3" χρειάζεται να καλυφθεί. Βέβαια, υπάρχει ακόμη ο Κιντέλ Γουντς που τη μία μέρα είναι σίγουρος προς αποχώρηση και την άλλη αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό, κάτι που θα ικανοποιούσε έτσι κι αλλιώς την πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας.
Όμως, η λέξη "βόμβα" ακούγεται συχνά-πυκνά στις συζητήσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά τους Ερτζέγκ, Βούιτσιτς, Παπαλουκά και -τον κλεισμένο- Χαλπερίν, θέλει να ενισχυθεί κι άλλο, ανεξαρτήτως κόστους, αφού ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν το πιο γεμάτο και δυνατό ρόστερ της Ευρώπης.

Προς αυτήν την κατεύθυνση το όνομα που εξετάζεται, βολιδοσκοπείται και δέχεται ήδη οικονομικές πιέσεις από τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Άντονι Πάρκερ, του παίκτη που ήταν επί χρόνια MVP της Ευρωλίγκα και κορυφαίο τριάρι στην Ευρώπη. Ο Πάρκερ, που από το 2006 είναι στο ΝΒΑ και τους Τορόντο Ράπτορς με συνολικές αποδοχές στα τρία χρόνια συμβολαίου 12.000.000 δολάρια.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει και καλά κάνει, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ξέρει την Ευρώπη πολύ καλά μετά τα χρόνια που πέρασε στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, ως συμπαίκτης και του Νίκολα Βούιτσιτς. Φυσικά και η υπόθεση του είναι δύσκολη, καθώς ο Πάρκερ έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και θα ήθελε να τον εξαντλήσει.

Από την πλευρά των ερυθρολεύκων το ενδιαφέρον έχει εκφραστεί με ποσό που καλύπτει τις παρούσες αποδοχές του Πάρκερ και πλέον μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις με μία βόμβα πραγματικής και εντυπωσιακής... ουσίας!






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ