ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τεό": "Μόνο στον Ολυμπιακό"

"Τεό": "Μόνο στον Ολυμπιακό"
παπαλουκας

Τεό: "Μόνο στον Ολυμπιακό". Μπουρούσης: "Αλλάζουμε επίπεδο", "καθαρός" ο Βούιτσιτς.

Ο "Τεό" που επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στο λιμάνι της καρδιάς του, μίλησε στην τηλεόραση του Αντέννα υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που έχει στο μυαλό του.
"Εχω συμφωνήσει, απλώς θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να ολοκληρωθούν και τα τυπικά. Από τη στιγμή που αποφάσισα να φύγω στο μυαλό μου υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός", υπογράμμισε ο καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκας και ΜVP του τελικού το 2006.

Για τη μεταγραφή του Παπαλουκά στον Ολυμπιακό μίλησε και ο Γιάννης Μπουρούσης, που βρέθηκε στο Papaloukamp, όπως και ο Νίκος Ζήσης: "Με τον Θοδωρή αλλάζουμε επίπεδο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους αντιπάλους μας. Πλέον είναι θέμα χρόνου να ανέβει ο Ολυμπιακός στην κορυφή". Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Βούιτσιτς

Όλα πάνε ακριβώς όπως τα θέλουν στον Ολυμπιακό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκολα Βούιτσιτς ήταν καθαρές και ο Κροάτης σέντερ είναι πλέον έτοιμος για μεγάλες εμφανίσεις...

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον 30χρονο την περασμένη σεζόν ανήκουν στο παρελθόν όπως έδειξαν οι εξονυχιστικές εξετάσεις.

Τα ευρήματα έδειξαν μια μικρή χονδροπάθεια στο γόνατο και τενοντίτιδα στον ένα ώμο, κάτι που δεν εμπνέει ανησυχία, αφού είναι φυσιολογικό για έναν 30χρονο με ύψος 2.12 μ. και τόσες γεμάτες χρονιές όπου η Μακάμπι "στηριζόταν" αποκλειστικά πάνω του.

Οι καθαρές εξετάσεις είναι η απάντηση του Βούιτσιτς στους κακεντρεχείς που έκαναν λόγο για έναν παίκτη με πολλά προβλήματα τραυματισμών και άλλωστε ο Κροάτης έχει δηλώσει πως θα "μιλήσει" στο γήπεδο...

Όπως είναι λογικό τα αποτελέσματα έφεραν χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο καθώς έχουν επενδύσει πολλά στην συγκεκριμένη μεταγραφή προσφέροντας του μάλιστα συμβόλαιο 2,3 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν πάντως θα είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον καλύτερο πλέι μέικερ (Παπαλουκά) και τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης (Βούιτσιτς).

Έρτσεγκ: "Θέλω να μοιάσω στον Τζόλε"


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου μπάσκετ, ο Ζόραν Έρτσεγκ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για τους ερυθρολεύκους, υπογραμμίζοντας πως θέλει να μοιάσει στον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ που συναντάει τον καλό του φίλο Μίλος Τεόντοσιτς στον Πειραιά, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού υπογράμμισε: "Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς λίγκ. Ξέρω πολλούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Κοβάσεβιτς και ο Τζόρτζεβιτς που είναι και αρχηγός. Πόσα χρόνια είναι στον Ολυμπιακό;", μόλις πήρε την απάντηση με τα όσα έχει πετύχει ο Τζόλε στον Θρύλο, τόνισε: "Θέλω να του μοιάσω".

- Ναι αλλά κάποιοι λένε ότι το δίδυμο Έρτσεγκ - Τεόντοσιτς είναι το νέο δίδυμο Τάρλατς - Τόμιτς.


"Ξέρω καλά ότι ήταν από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων και πέτυχαν πολλά με την ομάδα. Μακάρι να επιβεβαιώσουμε αυτούς που λένε ότι μπορούμε να τους μοιάσουμε".



- Για τον κόσμο του Ολυμπιακού τι ξέρεις;


"Όπως και ο Μίλος έτσι κι εγώ είμαι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι των δυο ομάδων είναι σαν αδέρφια και ότι είναι το ίδιο τρελοί (γέλια)".



- Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως παίκτης του Ολυμπιακού;


"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού και που θα αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με παίκτες όπως ο Βούισιτς, ο Γκριρ και μάλλον απ ότι μαθαίνω ο Παπαλουκάς και ο παλιός μου φίλος ο Τέο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον Ολυμπιακό για αυτή τη συμφωνία, τον πρόεδρο, τον κόουτς Γιαννάκη και όλους τους βοηθούς του που μου έδειξαν πόσο με θέλουν από την πρώτη στιγμή".



- Μίλησες με τον Τεόντοσιτς για τον Ολυμπιακού;


"Μίλησα πολύ με τον Μίλος, μου είπε τα πάντα, ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και ότι με περιμένει. Δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι".



- Οι στόχοι σου στο νέο κεφάλαιο που άνοιξες στην καριέρα σου;


"Ξέρω καλά ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει".


-Το πρόγραμμά σου τώρα τι περιλαμβάνει;

"Από την 1η Ιουλίου ξεκινώ δουλειά με την Εθνική ομάδα, έχουμε για δυόμισι μήνες προπονήσεις, τουρνουά και τα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ. Είναι σημαντικό για μας να προκριθούμε".





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ