ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες.... απρέπειας

Φήμες.... απρέπειας
Παπαλουκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η άφιξη του Βούιτσιτς, ο Μπουρούσης και ο Παπαλουκάς και το "πάγωμα" στην υπόθεση Χαλπερίν

Ο Νίκολα Βούιτσιτς θα φτάσει την Παρασκευή στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, αμέσως μετά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό με συνολικές αποδοχές 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Κροάτης σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και μένει να δώσει το "οκ" και το ιατρικό τιμ που θα... σκανάρει τον Βούτσιτς, ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι έτοιμος να φορέρει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να αποτελέσει βασικό στέλεχός του.

Σε ό,τι αφορά τον Θοδωρή Παπαλουκά, οι εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα, καθώς ο "Τεό" επιστρέφει από τις διακοπές του και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Την Τρίτη πάντως, κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ζητάει τον Γιάννη Μπουρούση για να απελευθερώσει τον Παπαλουκά.

Οι συγκεκριμένες φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν από καμία πλευρά, αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Μπουρούσης έχει κερδίσει την εκτίμηση του Ετόρε Μεσίνα και ο Ιταλός τεχνικός δεν θα είχε πρόβλημα να τον έχει κοντά του στη Μόσχα. Ας τον θέλει.

Ο Έλληνας σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν... συζητάει καν, αφού ο παίκτης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ερυθρόλευκου κορμού, κάτι που απέδειξε και ο ίδιος με την κατάθεση ψυχής που έκανε στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας με... ένα πόδι!

Πάντως, σε περίπτωση που όντως ισχύει η συγκεκριμένη φημολογία, αυτό μοιάζει με κάπως απρεπή κίνηση από την πλευρά των Ρώσων. Γιατί, από τη μία όντως δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα για να πουλήσουν τον Παπαλουκά, αλλά από την άλλη οποιαδήποτε απαίτηση δεν συνάδει με τη συμφωνία "κυρίων" ανάμεσα στον "Τεό" και τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας.

Τέλος, η υπόθεση Χαλπερίν δεν είχε κάποια εξέλιξη, καθώς οι άνθρωποι της ΚΑΕ και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συγκεκριμένα είχαν αρκετή δουλειά με το συμβόλαιο του Βούτσιτς, αλλά κι επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να προσθέσουν. Τα 650.000 ευρώ προς τον παίκτη δεν ανεβαίνουν, ενώ το 1 εκατομμύριο ευρώ που ζητάει η Μακάμπι για να τον δώσει, ακούγεται στον Ολυμπιακό ως υπερβολικό ποσό.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ