EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό"

Παπαλουκάς: "Προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό"
Παπαλουκάς

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για το FINAL 4 και τόνισε ότι το καλοκαίρι θα σκεφτεί το μέλλον του

Ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: " Είναι μεγάλη η χαρά για την πρόκριση στο 6ο συνεχόμενο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Περάσαμε δύσκολες ώρες απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως στο τέλος βγήκαμε νικητές και καλύτεροι ως ομάδα. Επαιξε σημαντικό ρόλο ο κορμός της ΤΣΣΚΑ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που είμαστε στην Πράγα, όταν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκας, παραμένει στον σύλλογο. Οι εμπειρίες μας από τέτοια μεγάλα παιχνίδια έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση στην Μαδρίτη.

Γνωρίζω πολύ καλά, πως μετά από την λήξη του 3ου αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Μόσχα, όλοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Ηταν κάτι που περιμέναμε. Δεν πρόκειται φυσικά να μας επηρεάσει.

Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως η αξία του ηττημένου δίνει περισσότερη δόξα στο νικητή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την αγωνιστική του αναγέννηση".

Αναφορικά με τον ημιτελικό του FINAL 4 σχολίασε: " Εχουμε μπροστά μας μέρες, μέχρι να είμαστε απολύτως έτοιμοι για το φάιναλ φορ. Προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα και αυτός δεν είναι άλλος από τον ημιτελικό με την Ταού. Την ξανασυναντήσαμε στην Μόσχα, το 2005. Οταν πάλι είχαμε χαρακτηριστεί φαβορί. Μας νίκησαν τότε. δεν το έχω ξεχάσει".

Όσο για το μέλλον του; " Είχα την ευκαιρία μέχρι το Σάββατο να γεμίσω τις μπαταρίες μου στην Αθήνα. Να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και να πάρω μερικές ανάσες. Πριν μπούμε στην τελική ευθεία. Οσο ήμουν στην Αθήνα με ρωτούσαν για το τι θα κάνω στο μέλλον. Εδωσα σε όλους την ίδια απάντηση: "Θα σκεφτώ μετά το τέλος της σεζόν. Τώρα προέχει η ΤΣΣΚΑ και οι υποχρεώσεις μου με αυτήν."










TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ