EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Στην πιο κρίσιμη καμπή"

Παπαλουκάς: "Στην πιο κρίσιμη καμπή"
Παπαλουκάς

"Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς", είπε ο Παπαλουκάς ενόψει Ολυμπιακού

" Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Ο αγώνας της Τετάρτης, με τον Ολυμπιακό, είναι τελικός. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την μεγάλη αναμέτρηση στην έδρα μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Το απόδειξε στο πρώτο ματς που παίξαμε στο γήπεδό μας. Τότε είμαστε τραγικοί στην άμυνα και την πληρώσαμε. Ευτυχώς δεν επαναλαμβάνουμε ποτέ τα ίδια λάθη".

" Οδηγός του αυριανού ματς, θα είναι το παιχνίδι του "Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας". Πρέπει να παίξουμε το ίδιο δυνατή ομαδική άμυνα. Οχι από τη β΄περίοδο και μετά, όπως έγινε στο ΣΕΦ. Αλλά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ετσι θα φτάσουμε στη νίκη και θα εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Μαδρίτης".

"Ολα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε όπως αρμόζει στην ΤΣΣΚΑ. Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν αισθανόμαστε άγχος, ούτε πίεση. Απλά υποχρέωση για νίκη και πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης

".

Μεσίνα: " Όπως στην Αθήνα"
Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, η ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είναι έτοιμη για να αγωνιστεί όπως στην Αθήνα και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.

" Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που ισχύει για όλα όσα είναι αποφασιστικά για την πρόκριση στο Final Four. Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε όπως στην Αθήνα".

"Την Κυριακή, ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίεγκελ, ξεκίνησε τρέξιμο. Δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Δυστυχώς, ο Αντρέι Βορόντσεβιτς δεν θα αγωνιστεί λόγω τραβήγματος

".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ