ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Πάου Γκασόλ: "Μου πήρε καιρό να κοιμηθώ καλά μετά τον θάνατο του Κόμπι"

Ο Πάου Γκασόλ με τον Κόμπι Μπράιαντ
Ο Πάου Γκασόλ με τον Κόμπι Μπράιαντ Ⓒ 2013 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πάου Γκασόλ αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στα συναισθήματα που βίωσε όταν έμαθε ότι πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας ότι του πήρε πολύ καιρό μέχρι να μπορεί να κοιμηθεί κανονικά, αφού πόνεσε πολύ.

Ο Πάου Γκασόλ είχε χτίσει μία αδελφική σχέση με τον Κόμπι Μπράιαντ και δεν το έκρυψε ποτέ, σε βαθμό που είχε αναφερθεί με δάκρυα στα μάτια στον θρύλο των Λείκερς ακόμα και στην συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από τα παρκέ. Και μιλώντας για ακόμα μία φορά για το θέμα, δεν έκρυψε ξανά τα συναισθήματα που βίωσε όταν έμαθε για τον θάνατο του Κόμπι τον Ιανουάριου του 2020.

Ο Γκασόλ παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο και με την κουβέντα να πηγαίνει στον φίλο του ανέφερε: "Μου πήρε πολύ καιρό να κοιμηθώ καλά τα βράδια μετά τον θάνατο του Κόμπι. Υπήρχε πολύς πόνος και πολλά δάκρυα".

Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ αποκάλυψε μάλιστα κλείνοντας ότι στο τέλος του Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το ντοκιμαντέρ για την ζωή του, όπου θα υπάρχουν και οι αντιδράσεις του στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Κόμπι, λέγοντας:

"Προσπαθούμε να είμαστε ειλικρινείς με αυτό το τραγικό δυστύχημα που συνέβη. Είναι ένα σκληρό χτύπημα που όλοι προσπαθούμε να χωνέψουμε. Δεν μπορούσαμε να το κρύψουμε αυτό από το ντοκιμαντέρ, αν και ήταν δύσκολο για εμένα. Ο Κόμπι όμως σημαίνει πολλά για την ζωή μου και αυτός είναι ένας τρόπος να μεταδώσω αυτά που βίωσα με τον πιο φυσικό τρόπο".

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ