ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ

Ο Πάου Γκασόλ βούρκωσε για τον Κόμπι Μπράιαντ: "Τον ήθελα εδώ, η ζωή είναι πολύ άδικη"

Ο Πάου Γκασόλ βούρκωσε για τον Κόμπι Μπράιαντ: "Τον ήθελα εδώ, η ζωή είναι πολύ άδικη"

Με δάκρυα στα μάτια, ο Πάου Γκασόλ εξήγησε στην τελετή της αποχώρησής του από τα παρκέ πόσο ήθελε να βρίσκεται μια τέτοια μέρα στο πλευρό του ο καλός του φίλος, ο Κόμπι Μπράιαντ.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του Πάου Γκασόλ από τα παρκέ, ήταν το γεγονός της ημέρας στο παγκόσμιο μπάσκετ. Στα 41 του ο θρυλικός Ισπανός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του επειδή "ήθελα να φύγω όρθιος και όχι με πατερίτσες", ωστόσο η πιο δυνατή στιγμή ήταν η αναφορά του στον Κόμπι Μπράιαντ.

"Θέλω να κάνω ειδική μνεία σε εκείνον. Θα ήθελα πολύ να βρίσκεται απόψε εδώ, όμως η ζωή είναι κάποιες φορές πολύ άδικη. Με δίδαξε πως να γίνω καλύτερος ηγέτης, καλύτερος ανταγωνιστής, μου έδειξε τι χρειάζεται για να κερδίσω" είπε ο Γκασόλ για τον Black Mamba που σκοτώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στους Λος Άντζελες Λέικερς, κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα, το 2009 και το 2010, ενώ ο Γκασόλ παραμένει κοντά στην σύζυγο του Κόμπι, την Βανέσα Μπράιαντ και στην οικογένειά της.

TAGS ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ LIGA ENDESA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ