ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 87-74

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 87-74
Κυρίτσης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε των Τρικάλων με 87-84 στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕΛ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Βασιλειάδης ήταν για άλλη μια φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 26 πόντους με 5 τρίποντα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Τομάσεβιτς (14), Κυρίτσης (12), Καυκής (10) και Τσιάρας (11).
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 46-39, 66-55, 87-74.

ΠΑΟΚ (Πεδουλάκης): Καυκής 10, Κυρίτσης 12, Μαρμαρινός 2, Τσιάρας 11(2), Βασιλειάδης 26(5), Τομάσεβιτς 14, Ψαθάς 2, Σύμτσακ 2, Χαρίσης 3.

Τρίκαλα (Πέρκος): Μπόγδανος 13(4), Νικολαϊδης 11(2), Κατσαρές 7(1), Τζικάνοβιτς 8, Φούντας 5(1), Κακλαμάνος 6(1), Μάσι 5, Χαρισμίδης 2.

Πεδουλάκης: "Να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, σχολίασε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τα Τρίκαλα σχετικά με την γενική απόδοση της ομάδας τις δύο μέρες του τουρνουά ότι: " Αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν τα πρώτα φιλικά της ομάδας και είχαν ουσιαστικά χαρακτήρα προπόνησης.

Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν στην προετοιμασία, κυρίως σε σχέση με την ενσωμάτωση των παικτών που ήρθαν τελευταία στην ομάδα και χρειάζονται χρόνο. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και το ξέρουμε αυτό.
Στο σημερινό παιχνίδι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, το αποτέλεσμα όμως αυτό καθαυτό δε λέει τίποτε το ιδιαίτερο. Σημασία έχει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έχοντας σαφή εικόνα για τα σημεία που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει
".

Ο Γιώργος Γιαννούλας μετά το τέλος του αγώνα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χριστόπουλο όπου συζήτησαν τις λεπτομέρειες προκειμένου να αναλάβει την ομάδα των Τρικάλων. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και μέσα στις επόμενες ημέρες ο νεαρός τεχνικός θα πιάσει δουλειά.












TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ