ΑΕΛ

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: 70-68

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: 70-68
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Η ΑΕΛ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 70-68 στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά που διοργανώνουν οι "βυσσινί"

Οι Βαγγέλης Αλεξανδρής και Αργύρης Πεδουλάκης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικότερα ο δεύτερος αφού το σημερινό φιλικό ήταν το πρώτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Έτσι λοιπόν ο προπονητής του ΠΑΟΚ έβγαλε θετικά και ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα με την ομάδα του τηρουμένων των αναλογιών και για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας έδειξε καλή εικόνα. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Κ΄Ζελ Ουέσον – βρέθηκε στον πάγκο - και τον Κένι Γκρέγκορι που αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ είχε το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο τέλος να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Ο Πράις με 1/2 βολές διαμόρφωσε το 70-67, για να τον μιμηθεί ο Καυκής και ο Τομάσεβιτς να αστοχεί αφού πήρε το ριμπάουντ με αποτέλεσμα να μην στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Τα δεκάλεπτα: 11-10, 33-24, 48-43, 70-68

Oι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΑΕΛ 1964 (Αλεξανδρής): Ματαλόν, Πράις 7, Ζάρας, Καραδολάμης 6, Αποστολίδης 6, Παπανικολάου 6 (2), Λαμπρόπουλος 7 (1), Τσαϊρέλης 2, Λάππας 5 (1), Φράνσις 19 (1), Μακίβερ 9 (1), Παπακώστας 3

ΠΑΟΚ (Πεδουλάκης): Καυκής 3, Χαρίσης 3 (1), Βασιλειάδης 22 (5), Κυρίτσης 18, Τσιάρας 10 (2), Τομάσεβιτς 6, Μαρμαρινός 4, Σίμτσακ 2, Δεμερτζής

O Bαγγέλης Αλεξανδρής μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: " Αρχικά να πω σε ότι αφορά τους βραβευθέντες, ότι τιμήθηκε ένας πανάξιος διαιτητής που είναι μια από τις μεγαλύτερες σφυρίχτρες και ότι η συγκίνηση ήταν πραγματικά μεγάλη για τον αδικοχαμένο Κυριάκο Χατζηβασιλείου στον οποίο είναι αφιερωμένο και το τουρνουά. Στα αγωνιστικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών μου. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη.

Η ομάδα μας έχει νέα παιδιά που έπαιξαν απέναντι σε έμπειρους παίκτες. Για το αν θα παραμείνει ο Πράις ή ο ΜακΚίβερ θα το αποφασίσω σε λίγες ημέρες, θα τους δώσω μια ευκαιρία ακόμη. Και οι δύο είναι ρούκι και θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι με το υλικό που έχει μόλις δέσει και έρθουν και οι απόντες παίκτες του, θα πάει πολύ καλά και προβλέπω τρίτη θέση για εκείνον στο πρωτάθλημα

".

Μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, αναφερόμενος σε αυτό και τα πρώτα του συμπεράσματα τόνισε: " Ήταν το πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήσαμε έχοντας ελάχιστες προπονήσεις με όλους τους παίκτες μαζί. Είχαμε κενά διαστήματα, ειδικά στην επίθεση, χάσαμε εύκολα καλάθια, τα παιδιά είναι ακόμη σφιγμένα, αλλά αυτό είναι λογικό. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε όλα αυτά και για αυτό άλλωστε είναι η περίοδος της προετοιμασίας".

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, που μετέβη στη Λάρισα μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Μπουντούρη.

Την Κυριακή (14/9) δεύτερη μέρα του τουρνουά της ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα στις 19:00.


















TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ