ΠΑΟΚ

Όχι σε βεβιασμένη κίνηση

Όχι σε βεβιασμένη κίνηση
Πεδουλάκης

O Πεδουλάκης δεν βιάζεται για την απόκτηση του Αμερικανού ή ακόμα και κοινοτικού πάουερ φόργουορντ

Ο Μπρίτον Γιόνσεν όπως είναι γνωστό παραμένει στην λίστα του τεχνικού του ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι ο μόνος την ίδια ώρα που ο Κένι Γκρέγκορι αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν ο Πεδουλάκης δεν δείχνει να βιάζεται χωρίς να αποκλείεται το σενάριο απόκτησης Αμερικανού γκαρντ κάτι που θα σημαίνει αυτόματα ότι ο πάουερ φόργουορντ θα είναι κοινοτικός.
Στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ πάντως χρησίμευσε ώστε ο Πεδουλάκης να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του δεδομένου ότι ήταν το πρώτο της προετοιμασίας. Στην διάρκεια αυτού αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλειάδης μετά από δυόμιση περίπου χρόνια φροντίζοντας πάντως να σημειώσει 22 πόντους.

Όσο για τον ίδιο τόνισε μετά την λήξη του ότι: " Χρειάζομαι αρκετό καιρό για να βρω την φόρμα μου αν και νιώθω ότι έχω φτάσει στο 50% των δυνατοτήτων μου", με τον Βασιλειάδη αναφερόμενος στην εικόνα του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ότι: " Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά προκειμένου να μπορούμε να παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας", για να καταλήξει λέγοντας: "Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και θα είμαστε έτοιμοι μέχρι τα παιχνίδια του κυπέλλου".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ