ΠΑΟΚ

Πάνω στο νήμα ο Δρόσος

Πάνω στο νήμα ο Δρόσος
Καλαφατάκης-Δρόσος

Την αυριανή μέρα περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να δουν αν ο Δημήτρης Δρόσος θα τηρήσει την υπόσχεσή του

Ένα τηλεφώνημα από πλευράς του Δρόσου που έγινε ουσιαστικά πάνω στο νήμα. Στην εκπνοή της προθεσμίας που του είχε δοθεί από πλευράς του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ώστε να απαντήσει και να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες είχαν να κάνουν με τον ίδιο.
"Στείλτε μου όποιο έγγραφο θέλετε και θα το υπογράψω αμέσως για να σας παραχωρηθούν οι μετοχές μου σε περίπτωση που εγκριθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου", φέρεται να είπε ο Δημήτρης Δρόσος στον Δημοκράτη Παπαδόπουλο αναφερόμενος στο συμφωνητικό που του έχει αποσταλεί για την παραχώρηση των μετοχών.

Από την στάση του έδειξε ξεκάθαρα την διάθεση απεμπλοκής του από τα κοινά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων φέρεται να ενημέρωσε ότι μέχρι αύριο Δευτέρα (30/03) θα έχει αποστείλει τιμολόγια όσον αφορά το δικό του άνοιγμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν αύριο και πάλι στις προπονήσεις μετά το ρεπό που ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του δεδομένου ότι και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς θα έχει επιστρέψει από την Σερβία.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ