ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κλεισμένος ο Φλικ σε περίπτωση αποχώρησης του Τσάβι, σύντομα η τελική απόφαση

Μπαρτσελόνα: Κλεισμένος ο Φλικ σε περίπτωση αποχώρησης του Τσάβι, σύντομα η τελική απόφαση
(AP Photo/Emilio Morenatti) (AP PHOTO/EMILIO MORENATTI)

Ανατροπή στην ανατροπή στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά το θέμα προπονητή και πλέον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσληψη του Χάνσι Φλικ εφόσον αποχωρήσει ο Τσάβι.

Είναι γνωστό πως ο Χάνσι Φλικ έχει πάρει μία ξεκάθαρη στάση αναφορικά με το μέλλον του προπονητικά, με εκείνον να επιθυμεί να αναλάβει την Μπαρτσελόνα σε περίπτωση αποχώρησης του Τσάβι. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η επιθυμία του Γερμανού πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Γερμανίας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλετενμπεργκ υποστήριξε πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντέκο, καθώς και ο Τζοάν Λαπόρτα είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να προχωρήσει η πρόσληψη του Χάνσι Φλίκ, ο οποίος διατηρεί προφορική συμφωνία με τους "Μπλαουγκράνα".

Βέβαια, αυτή η κίνηση θα υλοποιηθεί εφόσον ο ίδιος ο Τσάβι αποφασιστεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο παρά την πρόσφατη ανακοίνωσή παραμονής. Το κλίμα φαίνεται να έχει διαταραχθεί και είναι πολύ πιθανό να επέλθει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού των Καταλανών προσδοκάται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ακόμη οι συνθήκες θεωρούνται ρευστές και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ