ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προτεραιότητα του Φλικ οι μπλαουγκράνα, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo"

Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Χάνσι Φλικ αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων της Premier League, μεταξύ των οποίων και της Τσέλσι, με τον ίδιο να έχει θέσει όμως ως προτεραιότητά του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο Χάνσι Φλικ αποτελεί υποψήφιο διάδοχο για την ανάληψη της ηγεσίας του πάγκου διαφόρων ομάδων της Premier League ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Τσέλσι μετά το διαζύγιο των Λονδρέζων με τον Μαουτίτσιο Ποτσετίνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της καλατανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo", ο Γερμανός τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση των "μπλε" και προτεραιότητά του αποτελεί να αποτελέσει τον επόμενος τεχνικό της Μπαρτσελόνα εάν αποχωρήσει ο Τσάβι.

Η τελική απόφαση για το τι μέλλει γεννέσθαι στον πάγκο των Καταλανών αναμένεται να παρθεί την Δευτέρα (27/5), δηλαδή μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Σεβίλλης, για την τελευταία αγωνιστικής της La Liga.

Υπενθυμίζεται ότι ατζέντης του Χάνσι Φλικ αποτελεί ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Καταλανούς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ