ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ιστορική Έσμπιεργκ ρίχνει "μαύρη πέτρα" στη Γ΄ Δανίας

Μπάλα στα δίχτυα στο Ρίμποκ της Μπόλτον
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Από την Γ΄ Δανίας η σημερινή επιλογή του Freetips247 εκεί όπου η πάλαι ποτέ κραταιά Έσμπιεργκ έχει κάνει restart προσπαθώντας να προβιβασθεί στη Β΄ κατηγορία.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τα πάντα. Ισχυρές δυνάμεις του παρελθόντος να εξαφανίζονται από τον χάρτη λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και "σταχτοπούτες" τύπου Λέστερ να κατακτούν πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση των περισσότερων πρωταθλημάτων από το… πάνω ράφι, στρέφουμε το βλέμμα μας σε άλλες λίγκες και άλλες κατηγορίες. Και το βλέμμα μας πέφτει στην Έσμπιεργκ. Η πέντε φορές πρωταθλήτρια Δανίας, Έσμπιεργκ (1961, 1962, 1963, 1965, 1979) και τρεις φορές Κυπελλούχος, με πιο πρόσφατη κατάκτηση το 2013 ανήκει, λοιπόν, στην πρώτη περίπτωση που αναφέραμε παραπάνω. Μία ομάδα που στο παρελθόν αποτελούσε ισχυρή δύναμη στην Δανία, όμως τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλες πίκρες.

Πριν από πέντε χρόνια είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα πασχίζει για να ξεφύγει από τη μιζέρια της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του πρωταθλήματος Δανίας..

Το ενθαρρυντικό τουλάχιστον για την Έσμπιεργκ είναι πως τέσσερις αγωνιστικές πριν από το πέρας του πρωταθλήματος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, ενώ η 2η Άαρχους Φρέμαντ ακολουθεί με 6 βαθμούς λιγότερους.

Οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στη Β΄ κατηγορία με την τρίτη Ροσκίλντε να έχει 52 βαθμούς.

Η ομάδα του Λούνγκι Σόρενσεν, αντιμετωπίζει ως μονόδρομο την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίντελφαρτ προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπορεί να δυσκολεύεται στις εξορμήσεις της η Έσμπιεργκ έχοντας τρεις σερί ήττες, όμως έχει πάρει τον αέρα της Μίντελφαρτ, η οποία εκτός των άλλων είναι και αδιάφορη βαθμολογικά.

Σε τρία ματς στη σεζόν 2023/24 οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ισάριθμες νίκες (2 εντός και μία εκτός).

Θα βασιστούμε σε αυτό το γεγονός, αλλά και στο κίνητρο της Έσμπιεργκ που θέλει να τελειώσει με την υπόθεση άνοδος το ταχύτερο δυνατό. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.00!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντελφαρτ – Έσμπιεργκ 2 (απόδοση 2.00), 19:30

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ