ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε στους πράσινους για δύο χρόνια, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε στους πράσινους για δύο χρόνια, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Κέντρικ Ναν, σύμφωνα με ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου, Τσέμα Ντε Λούκας.

Μεταγραφική βόμβα από την Ισπανία και από τον δημοσιογράφο Τσέμα Ντε Λούκας συνόδευσε την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four της EuroLeague.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιβηρική και τη σχετική ανάρτηση στο twitter, οι πράσινοι εξασφάλισαν την υπογραφή του Κέντρικ Ναν για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Μια είδηση που έρχεται λίγα λεπτά μετά από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ, που οδήγησε το "τριφύλλι" στην τελική φάση του Βερολίνου.

Η ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου, Τσέμα Ντε Λούκας: "Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε επέκταση συμβολαίου διάρκειας δύο ετών με τον Παναθηναϊκό. NBA-out αυτό το καλοκαίρι'".

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ναν θα διατηρήσει την ειδική ρήτρα NBA-out στο συμβόλαιό του για αυτό το καλοκαίρι. Κάτι που - αν ισχυεί - σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός τον "κλείδωσε" για το ευρωπαϊκό στερέωμα, με τον αθλητή να έχει το δικαίωμα να ενταχθεί σε ομάδα του NBA μέχρι μια καταλυτική ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ εκπνέει μετά από το τέλος της σεζόν, με την υπόθεση της παραμονής του Ναν να απασχολεί σύσσωμο τον "πράσινο" οργανισμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ