ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι καλά...

Πάλι καλά...
Ματσε

Εκτός μάχης ο Μάτσε για 15 ημέρες, ενώ ο Τσακαλίδης γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός 20 μέρες

Στον Πειραιά έχουν αρχίσει να σκέφτονται τη λύση του... ξεματιάσματος, όπως δήλωσε και ο Γκέρσον μετά το ματς με την ΑΕΛ, όταν είδε τη λίστα με τους τραυματίες, όπου είχαν προστεθεί τα ονόματα του Ματσιγιάουσκας και του Τσακαλίδη. Τελικά, τη Δευτέρα, γνωστοποίηθηκε στο προπονητικό τιμ των ερυθρολεύκων ότι ο Λιθουανός έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλό του, καθώς οστική θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους επόμενους τέσσερις αγώνες του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάτσε δεν θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ, τον Πανελλήνιο, την Πρόκομ και κατά πάσα πιθανότητα με τον ΑΓΟΡ. Ο Τσακαλίδης, που υπέστη τελικά μερική ρήξη στο πέλμα (και όχι ολική όπως οι περισσότεροι φοβήθηκαν) θα απουσιάσει από τα ίδια ματς, καθώς και από αυτά με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και με τον ΠΑΟΚ.

Είναι γεγονός, ότι όλα αυτά τα προβλήματα δεν δίνουν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό. Άλλωστε, εκτός μάχης είναι επίσης οι Βασιλόπουλος, Πρίντεζης και Βασιλειάδης και ο Γκέρσον περιμένει να δει ποιόν ή ποιούς από τους τρεις θα έχει στη διάθεσή του για το πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα.

Ο Πρίντεζης, πάντως, προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον Λιν Γκριρ και τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις (οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό) υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Άβι Κοβάλσκι και φαίνεται ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς με τη ρωσική ομάδα.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ