ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για 16η φορά στην ιστορία του. Θυμηθείτε τι έγινε πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών (pics & vids).

Το Sport24.gr κάλυψε τα πάντα γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, για κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες. Το LIVE ξεκίνησε στις 15:00 και μέχρι τις 19:24 μαθαίνατε όσα γίνονταν στο ΟΑΚΑ, με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την απονομή στον Παναθηναϊκό. Γιατί δήλωσε ικανοποιημένος ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και που στάθηκε ο Νίκος Βετούλας .

Μην χάσετε το φωτογραφικό αφιέρωμα του Sport24.gr στον τελικό και όσα ακολούθησαν την κόρνα της λήξης .

Ο Γιώργος Διαμαντάκος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Παίξε μπαλίτσα" για το συναίσθημα της κατάκτησης ενός τίτλου. Γιατί ο φετινός είναι ξεχωριστός για τον ίδιο;

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το... παράδειγμα των παλιών στους νέους. "Οι νέοι μαθαίνουν πως είναι τα μεγάλα παιχνίδια" ανέφερε χαρακτηριστικά .

Δείτε videos από την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδος στον Παναθηναϊκό, αλλά και την αποθέωση που γνώρισαν οι "πράσινοι" από τους φίλους της ομάδας .

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα για την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου στην ιστορία του "τριφυλλιού", δηλώνοντας σίγουρος και για το ελληνικό πρωτάθλημα. "Εύκολη υπόθεση" το χαρακτήρισε .

Δείτε τη Βίβλο του Κυπέλλου Ελλάδος, που περιλαμβάνει όλες τις ομάδες που κατέκτησαν το τρόπαιο .

Φυσικά θυμηθείτε πως οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν των Πατρινών, με το τελικό 68-53 να τους χαρίζει το 16ο Κύπελλο της ιστορίας τους .

Ξαναδιαβάστε όσα έγιναν για τέσσερις περίπου ώρες στο ΟΑΚΑ μέσα από το LIVE του Sport24.gr .

Πριν από όλα αυτά όμως, είχαμε τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στους Παίδες των δύο συλλόγων, με το "τριφύλλι" να φτάνει σε άνετη επικράτηση .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ