ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντάκος: "Μοναδικό το συναίσθημα"

Διαμαντάκος: "Μοναδικό το συναίσθημα"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδος, του τρίτου που κατακτά στην καριέρα του, ο Γιώργος Διαμαντάκος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3.

Σε δυόμιση χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Διαμαντάκος έχει κατακτήσει πέντε τίτλους. Αυτή τη φορά είχε ενεργό συμμετοχή. Γι αυτό και ο τίτλος που κατέκτησε απόψε ήταν ξεχωριστός για τον ίδιο. Ο 20χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παίξε μπαλίτσα" και τον Sport24 Radio 103.3 όπου μίλησε για τη φετινή επιτυχία, το συναίσθημα της κατάκτησης ενός ακόμη τίτλου, αλλά και την περηφάνια που νιώθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς έχει μεγαλώσει κατακτώντας τίτλους με τον Παναθηναϊκό: " Σίγουρα σήμερα ήταν ένας πολύ σημαντικός τελικός για μένα. Πήρα χρόνο συμμετοχής και έζησα αυτό το υπέροχο συναίσθημα, που λέγεται ΄Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας΄. Παρόλ’ αυτά είναι ένας ακόμη τίτλος. Μια ακόμη φανταστική στιγμή για κάθε άνθρωπο και ειδικά για νεαρά παιδιά όπως εμείς".

Για το αν θεωρεί ότι η πορεία προς τον τελικό ήταν πιο δύσκολη από τον ίδιο τον τελικό: "Κάθε παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε εδώ ήταν ένας τελικός και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό που ήταν πραγματικά ένας εφιάλτης και το κερδίσαμε. Το ματς με τον ΠΑΟΚ που το κερδίσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Έτσι ήρθαμε εδώ στο ΟΑΚΑ, όπου το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο παιχνίδι από τα προηγούμενα, αλλά παρόλ' αυτά ήταν ένας τελικός".

Για τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι στα 26 του χρόνια έχει ήδη κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό 3 Κύπελλα και δύο πρωταθλήματα: " Είναι καταπληκτικό. Κάθε φορά είναι τέλειο το συναίσθημα, επειδή δεν ξέρεις αν θα το ξαναζήσεις. Άλλα παιδιά στην ηλικία μου παλεύουν να βρεθούν σε μια τόσο καταξιωμένη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως ο Παναθηναϊκός και είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά τα τρόπαια".

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Διαμαντάκος μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Αλέξανδρο Τρίγκα για την εκπομπή «Παίξ...

Posted by SPORT 24 Radio on Κυριακή, 5 Απριλίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ