ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Εύκολη υπόθεση πάλι το πρωτάθλημα"

Γιαννακόπουλος: "Εύκολη υπόθεση πάλι το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για το κρίσιμο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Γιατί χαρακτήρισε εύκολη υπόθεση την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Πατρών με 68-53 και κατέκτησε το τρόπαιο , ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ευχήθηκε να απολαμβάνουν οι αντίπαλοί του από τους καναπέδες τους την ομάδα του να παίρνει κούπες, ενώ τόνισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι εύκολη για τους "πράσινους".

" Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε. Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα. Εμείς είχαμε τρεις τελικούς. Έναν με τον Ολυμπιακό, έναν με τον ΠΑΟΚ και τώρα με τον Απόλλωνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Να μας έχει ο Θεός καλά να σηκώνουμε κούπες κάθε χρόνο και οι αντίπαλοί μας να κάθονται στους καναπέδες γουρλωμένοι και να μας βλέπουν.

Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Βελιγράδι. Ελπίζουμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το πρωτάθλημα πιστεύω πάλι μία εύκολη υπόθεση θα είναι. Με τον Ολυμπιακό λογικά θα παίξουμε, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ