EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 3 των "ερυθρόλευκων"

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 3 των "ερυθρόλευκων"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα για το Game 3 των playoffs με την σειρά στο 1-1 μετά τα δύο πρώτα ματς στην Βαρκελώνη, θέλοντας να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το Final Four.

Ο Ολυμπιακός περιμένει απόψε (30/4) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (21:30 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των playoffs, στο πιο κομβικό ματς της σειράς, που βρίσκεται στο 1-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν αυτό που έπρεπε στην Βαρκελώνη, όπου χάρη στην νίκη τους στο Game 1 πήραν το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα καλούνται - ξεκινώντας από το αποψινό ματς - να εκμεταλλευτούν την έδρα τους (που θα είναι κατάμεστη, αφού έχει ανακοινωθεί sold out) ώστε να προκριθούν στο Final Four του Βερολίνου. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος απουσίασε από τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς λόγω ασθένειας. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται και αυτή να παραταχθεί πλήρης.

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ