ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ και Πετρούσεβ στην Πάτρα οι ερυθρόλευκοι

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Τις υπηρεσίες των Τόμας Γουόκαπ και Φίλιπ Πετρούσεβ θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών (24/3, 17:15, LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι Τόμας Γουόκαπ και Φίλιπ Πετρούσεβ δεν θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στην Πάτρα για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα (24/3, 17:15, LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ερυθρόλευκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιπ Πετρούσεβ αποχώρησε λαβωμένος από το παρκέ του ΣΕΦ στον αγώνα των Πειραιωτών κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 2 εώς 3 εβδομάδες.

Ο Τόμας Γουόκαπ τέθηκε προληπτικά εκτός αποστολής, για να μην επιβαρύνει περισσότερο τον αστράγαλό του, τον οποίο είχε τραυματίσει στην αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin, μετά από άσχημη προσγείωση στο παρκέ.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων στη Stark Arena κόντρα στην Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, με τον 32χρονο γκαρντ των ερυθρόλευκων να αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Σέρβους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ