ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Πετρούσεβ: Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Σέρβος λόγω του τραυματισμού του - ποια παιχνίδια χάνει

Ολυμπιακός, Πετρούσεβ: Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Σέρβος λόγω του τραυματισμού του - ποια παιχνίδια χάνει
INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο στον αγώνα με την Βιλερμπάν. Δείτε από ποια παιχνίδια θα απουσιάσει.

Τυχερός στην ατυχία του ο Φίλιπ Πετρούσεβ. Το οστικό οίδημα το οποίο ανέφερε η πρώτη διάγνωση για τον Σέρβο ψηλό σημαίνει ότι τελικά θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες μέρες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Πετρούσεβ - ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Βιλερμπάν - θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Πάτρα (24/2) για την Stoiximan Basket League, καθώς και τον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν (28/3) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Θα κάνει όμως αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι για την 33η αγωνιστική της EuroLeague. Υπενθυμίζεται ότι την 34η - και τελευταία - αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε (12/4), σε ένα ματς που έχει ήδη ανακοινωθεί Sold Out.

Με τον Πετρούσεβ εκτός, είναι πλέον πιθανό να επανέλθει στο ροτέισον ο Λιουκ Σίκμα, χωρίς να αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επιλέξει να δώσει τελικά χρόνο σε θέση πάουερ φόργουορντ τον Παπανικολάου, με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να αγωνίζεται περισσότερο στην θέση του σμολ φόργουορντ.

Την φετινή σεζόν ο Πετρούσεβ έχει 9.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 5.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ