NBA

Οι Σέλτικς περιμένουν τον Χέιγουορντ για τους τελικούς με τους Χιτ

Οι Σέλτικς περιμένουν τον Χέιγουορντ για τους τελικούς με τους Χιτ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Σπουδαία νέα για τους Σέλτικς, καθώς ο Γκόρντον Χέιγουορντ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ και αναμένεται να παίξει στους τελικούς της Ανατολής απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Και στη "φούσκα" του Ορλάντο επέστρεψε και την καραντίνα του ολοκλήρωσε και σουτάκια πριν από το Game 7 με τους Ράπτορς έκανε. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, ο αστράγαλός του δυναμώνει και ο Μπραντ Στίβενς δήλωσε ότι η ομάδα της Βοστώνης θα τον έχει αργά ή γρήγορα στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο έμπειρος περιφερειακός που μέτρησε φέτος 17.5 πόντους από 55% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 86% στις βολές, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 33.5 λεπτά συμμετοχής σε 52 αγώνες της κανονικής περιόδου θα δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στους Κέλτες, απέναντι σε μια περιφερειακή γραμμή που περιλαμβάνει τους Γκόραν Ντράγκιτς, Κέντρικ Ναν, Τάιλερ Χίρο, Ντάνκαν Ρόμπινσον, Τζίμι Μπάτλερ.

Ο Χέιγουορντ είχε υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού στο Game 1 της σειράς με τους Σίξερς. Η επιστροφή του είχε υπολογιστεί περίπου στις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μπραντ Στίβενς θα τον έχει στη σύνθεση της ομάδας του για το δεύτερο ματς της σειράς με τους Χιτ, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ