NBA

Σέλτικς: Σε αναμμένα κάρβουνα για Χέιγουορντ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο

Σέλτικς: Σε αναμμένα κάρβουνα για Χέιγουορντ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Αγωνία στους Σέλτικς, αφού ο Γκόρντον Χέιγουορντ τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στην 4η περίοδο του αγώνα με τους Σίξερς και αποχώρησε από το παρκέ.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος. Ελπίδα όλων πλέον στους Σέλτικς είναι ότι τουλάχιστον δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ο φόργουορντ της Βοστώνης τραυματίστηκε στην 4η περίοδο του Game 1 με τους Σίξερς ( νίκη με 109-101) όταν στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ "γύρισε" τον δεξιό του αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο άλλοτε All Star φόργουορντ φαίνεται με μία πρώτη ματιά ότι μάλλον υπέστη διάστρεμμα, με τον τεχνικό της ομάδας, Μπραντ Στίβενς να δηλώνει πως " δεν ξέρουμε ακόμα πόσο σοβαρό είναι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πονάει, ενώ είχε πρηστεί το πόδι του".

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο Χέιγουορντ δεν τραυματίστηκε στο πόδι που είχε υποστεί κάταγμα πριν από μερικά χρόνια, αφού την σεζόν 2017/18 είχε τραυματιστεί στο αριστερό πόδι.

Την φετινή σεζόν ο Χέιγουορντ έχει 17.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 38.3% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον τραυματισμό του Χέιγουορντ:

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ