NBA

Οι Γουλβς ετοιμάζουν πρόταση για τον Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MATT SLOCUM / ASSOCIATED PRESS

Με τον Μπεν Σίμονς να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αγωνιστεί για τους Σίξερς, οι Γουλβς είναι η πρώτη ομάδα που φέρεται έτοιμη να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Μπεν Σίμονς ενημέρωσε τους Σίξερς ότι δεν θέλει να επιστρέψει και αυτό άνοιξε την όρεξη των Γουλβς. Η Μινεσότα ήταν γνωστό εδώ και καιρό γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον Αυστραλό, ωστόσο με τα ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Σίξερς ήταν αδύνατο να τον πάρει. Τα δεδομένα όμως ενδεχομένως να έχουν αλλάξει.

Με τον Σίμονς να αρνείται να εμφανιστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς, η Φιλαντέλφεια ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να ζητάει τον... ουρανό με τα άστρα για χάρη του, αφού μέχρι τώρα φερόταν να ζητάει ως αντάλλαγμα τουλάχιστον έναν All Star και κάποια ντραφτ πικ πρώτου γύρου. Η τιμή του Σίμονς όμως πλέον θεωρητικά δεν γίνεται να είναι η ίδια, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Γουλβς.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι "Λύκοι" ετοιμάζουν ένα πακέτο για τους Σίξερς. Ένα πακέτο στο οποίο πάντως δεν θα περιλαμβάνεται κάποιος εκ των Καρλ-Άντονι Τάουνς ή Άντονι Έντουαρντς. Δεν αποκλείεται όμως σε αυτό να συμπεριληφθεί ο ΝτιΆντζελο Ράσελ μαζί με τον Μαλίκ Μπίσλι, ενώ ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι πάντα τόσο απλά για μία σειρά από λόγους. Ο Ράσελ για παράδειγμα είναι ο κολλητός του Τάουνς, με τους Γουλβς να έχουν τονίσει πρόσφατα ότι θέλουν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος γύρω από τους Τάουνς-Ράσελ-Έντουαρντς. Παράλληλα, οι Σίξερς είναι πολύ πιθανό να ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τον Ράσελ, πιστεύοντας ότι μπορούν να βρουν έναν καλύτερο παίκτη, ενώ από την πλευρά τους παραμένουν στην... αναμονή, περιμένοντας μήπως ζητήσει ανταλλαγή ο Ντέιμιεν Λίλαρντ από τους Μπλέιζερς.

Όπως και να έχει, είναι σαφές πλέον ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Σίμονς. Και το ντόμινο των εξελίξεων είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από τους Γουλβς, που είναι η πρώτη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ