NBA

Ο Μπεν Σίμονς ενημέρωσε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς πως δεν θέλει να επιστρέψει

Ο Σίμονς σε αγώνα των Φιλαδέλφεια Σίξερς
Ο Σίμονς σε αγώνα των Φιλαδέλφεια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Μπεν Σίμονς δεν βλέπει άλλο τον εαυτό του με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενημερώνοντας τον οργανισμό πως ούτε κι αυτός επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι γνωστό πως οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Μπεν Σίμονς. Ο Ντάριλ Μόρι είναι ενεργός όσο ποτέ άλλοτε στην αγορά για να βρει ενδιαφερόμενη ομάδα και να διεκδικήσει κάτι καλό ως αντάλλαγμα προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος γκαρντ τηρούσε σιγήν ιχθύος όλο αυτό το διάστημα, κάτι που όμως άλλαξε τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο "Philadelphia Inquirer", ο Μπεν Σίμονς ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους των Φιλαδέλφεια Σίξερς, καθιστώντας σαφές πως δεν ενδιαφέρεται στο ελάχιστο να ξαναφορέσει τη φανέλα τους.

Αναφέρεται δε, στο εν λόγω δημοσίευμα, πως δεν έχει τη διάθεσή ούτε καν να εμφανιστεί στο training camp. Δείγμα της σφοδρής επιθυμίας του να πει "αντίο" στη Φιλαδέλφεια και να πιέσει κι αυτός από τη μεριά του για μια ανταλλαγή, που θα τον κάνει πάλι χαρούμενο.

Παρεμπιπτόντως, ο αριστερόχειρας γκαρντ έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβολαίου αντί 147 εκατ. δολαρίων.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ