NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε πως ο φετινός στόχος των Μπρούκλιν Νετς είναι να νικήσουν τους Μιλγουόκι Μπακς

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς 2021 KATHY WILLENS/ ASSOCIATED PRESS

Ποιο πρωτάθλημα; Στόχος των Μπρούκλιν Νετς για τη σεζόν 2021/22 είναι να υπερπηδήσουν το εμπόδιο που ονομάζεται Μπακς, καθώς η κατάκτηση της Ανατολής περνάει, σύμφωνα με τον Τζέιμς Χάρντεν, μέσα από το Μιλγουόκι.

Ο αποκλεισμός από τους Μπακς, στο θρυλικό Game 7 του Barclays Center, παραμένει στο μυαλό όσων βρίσκονται στο Μπρούκλιν. Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν 2021/22, ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχθηκε πως στόχος των Νετς δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά ο αποκλεισμός της ομάδας του Μιλγουόκι σε περίπτωση που οι δύο οργανισμοί συναντηθούν εκ νέου στα playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Μούσιας εξήγησε πως η κατάκτηση της Ανατολής περνάει από τα Ελάφια, την ώρα που οι Νετς δεν έχουν ακόμη διαθέσιμο τον Καϊρί Ίρβινγκ και δεν γνωρίζουν πότε και αν θα υπολογίζουν σε εκείνον. Ο έμπειρος γκαρντ δεν έχει εμβολιαστεί και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Νέας Υόρκης δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί, ούτε να αγωνιστεί με την ομάδα του μέχρι να αλλάξει γνώμη. Αν αλλάξει.

Το σίγουρο είναι πως η πρεμιέρα της σεζόν, ο αγώνας των Μπακς με τους Νετς, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς η ομάδα του Μιλγουόκι θα πάρει τα δαχτυλίδια του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στην Superteam του Μπρούκλιν που θα παρακολουθήσει την τελετή και θα βρει ακόμη περισσότερα κίνητρα για να μπει στη χρονιά με πειστικό τρόπο. Με νίκη επί του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ