ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την πρόκριση στο Final Four: "Πάμε να πάρουμε το έβδομο"

St. John's head coach Rick Pitino reacts against Creighton during the first half of an NCAA college basketball game Sunday, Feb. 25, 2024, in New York. St. John's won 80-66. (AP Photo/Adam Hunger)
St. John's head coach Rick Pitino reacts against Creighton during the first half of an NCAA college basketball game Sunday, Feb. 25, 2024, in New York. St. John's won 80-66. (AP Photo/Adam Hunger) AP

Ο Ρικ Πιτίνο χάρηκε και αυτός με την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four της EuroLeague, ζητώντας από τους "πράσινους" με post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter να κατακτήσουν την 7η ευρωλίγκα τους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γιορτάζει από χθες (7/5) για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου και μαζί του χάρηκε και ο Ρικ Πιτίνο.

Ο θρυλικός τεχνικός - και άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR - συνεχάρη μάλιστα τους "πράσινος" μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, ζητώντας την 7η EuroLeague στην ιστορία της ομάδας. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη τους που έστειλε την ομάδα στο Final Four. Πάμε να πάρουμε το έβδομο! Φέρτε το τρόπαιο σπίτι!"

Δείτε το post του Πιτίνο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ