ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Ο πρωταθλητής του NBA, ο blogger του NBA Greece, ο μεγάλος Peja Stojakovic θα βρεθεί λίγο πριν τις 14:00 στα γραφεία του Sport24.gr προκειμένου να απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις! Μπείτε στο LIVE και ετοιμαστείτε για άλλη μια σπουδαία LIVE συνέντευξη ...

Οι πρωτοποριακές LIVE συνεντεύξεις σπουδαίων ανθρώπων του αθλητισμού, συνεχίζονται από το Sport24.gr, που σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να κάνετε τις ερωτήσεις σας και να δημιουργείτε δικές σας συνεντεύξεις!

Μετά από τους Μάικ Μπατίστ, Σταύρο Αδαμίδη-Μάκη Κασνακίδη, Γιάννη Αραμπατζή, Νταβίδ Φουστέρ, Αντώνη Νικοπολίδη, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, ήρθε η ώρα για έναν παγκόσμιο πρωταθλητή!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στα γραφεία του Sport24.gr θα βρεθεί στις 14:00, ο πρωταθλητής του NBA, ο blogger του NBA Greece, ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του NBA, ο μεγάλος και τρανός Peja Stojakovic .

Ο άνθρωπος που ανακοίνωσε μέσω του NBA Greece την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και έχει πολύ στενούς δεσμούς και εξαιρετικές σχέσεις με την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό.

Ιδού λοιπόν η ευκαιρία σας! Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις ερωτήσεις σας προς τον Σέρβο σούπερ σταρ! Οι τρόποι είναι δύο και πολύ απλοί. Αρχικά μπορείτε να μπείτε στο LIVE και να στέλνετε τις ερωτήσεις, ενώ μπορείτε επίσης να γράφετε στο twitter με hashtag #askPeja

Ένας τυχερός (που θα προκύψει από κλήρωση) θα κερδίσει ένα t-shirt των Μάβερικς υπογεγραμμένο από τον Πέτζα!

Ας θυμηθούμε τις LIVE συνεντεύξεις

Πρώτος προσκεκλημένος του Sport24.gr που έκατσε "απέναντι" από τους αναγνώστες και φίλους του site, ήταν ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος μίλησε, απάντησε, έκανε πλάκα και πέρασε πολύ καλά στα γραφεία του SPORT 24, αφού οι ερωτήσεις που του έγιναν, ήταν πάρα πολλές και κυρίως η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Ακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με τον πρόεδρο των Supporters Μάκη Κασνακίδη, καθώς και ο τερματοφύλακας της Ένωσης σε άλλη συνέντευξη, Γιάννης Αραμπατζής.

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Ενώ η επόμενη LIVE συνέντευξη ήταν με τον κορυφαίο Έλληνα τερματοφύλακα την τελευταία 20ετία, πρώην του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, για να φτάσουμε στην πιο πρόσφατη, αυτή με τον μέσο του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Ο κορυφαίος των πάγκων

Στις 6 Μαρτίου, το Sport24.gr βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ κα ι μίλησε με τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον βοηθό του Δημήτρη Ιτούδη . Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με δικές σας ερωτήσεις (όπως πάντα) και προέκυψαν πολλές... ατάκες, με πιο χαρακτηριστική αυτή: "Δεν θα χαιρετούσα τον Σπανούλη". Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αφού συμμετείχαν 13.500 αναγνώστες, έγιναν 350 tweets και 2.200 ερωτήσεις!

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!

Είναι πλέον σαφές και online αποδεδειγμένο ότι οι αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου θέλουν την άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν ως πρότυπα ή αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής, αθλητικής ενημέρωσής τους και μάλιστα αυτό γίνεται αντιληπτό και στους special καλεσμένους του Sport24.gr, οι οποίοι δεν βλέπουν αυτή την επικοινωνία ως "συνέντευξη", αλλά ως μια συζήτηση με τους φίλους τους, που τους έχουν "ανεβάσει" σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή θέση.

Η "κατάκτηση" του Νικοπολίδη

Στην περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη, οι αριθμοί και τα στατιστικά επιτεύγματα του διεθνούς τερματοφύλακα, μιλάνε από μόνα τους. Περισσότεροι από 17.000 αναγνώστες διάβαζαν τα όσα έλεγε, αποκάλυπτε και παραδεχόταν ο Νικοπολίδης, ενώ το #Nikopolidis έγινε εκείνη την ημέρα παγκόσμιο Trending Topic στο Twitter, με περισσότερα 1.400 tweets μέσα σε δύο ώρες, να αφορούν τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!
Ο Peja Stojakovic LIVE στο Sport24.gr!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ