ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πάολο Μπανκέρο είναι ανοιχτός στο να παίξει στην Εθνική Ιταλίας, θα απαντήσει μέσα στη σεζόν

Ο Πάολο Μπανκέρο με την φανέλα των Μάτζικ
Ο Πάολο Μπανκέρο με την φανέλα των Μάτζικ Ⓒ 2022 JOHN RAOUX/ ASSOCIATED PRESS

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Τζιανμάρκο Ποτσέκο και ιταλικής ομοσπονδίας με τον Πάολο Μπανκέρο. Δεσμεύτηκε να απαντήσει σχετικά με την ένταξη του στην Εθνική μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο και αντιπροσωπεία της ιταλικής ομοσπονδίας ταξίδεψαν στο Ορλάντο για να βρεθούν με τον πολλά υποσχόμενο rookie των Μάτζικ, Πάολο Μπανκέρο.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές ήταν παρόντες οι μάνατζερ του 20χρονου φόργουορντ, όπως και ο πατέρας του, με την ιταλική ομοσπονδία μπάσκετ να του παρουσιάζει το αγωνιστικό και εμπορικό πλάνο που έχει καταρτίσει.

Συνάντηση υπήρξε και με το front office των Ορλάντο Μάτζικ, προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την προετοιμασία και τη συμμετοχή της Εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία ο Μπανκέρο έδειξε για μία ακόμα φορά ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Σκουάντρα Ατζούρα και δεσμεύτηκε να δώσει την τελική απάντησή του μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιανμάρκο Ποτσέκο ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος με τις συζητήσεις που είχαμε τις τελευταίες ημέρες και με την εξαιρετική προσέγγιση που έχουμε χτίσει. Ο Πάολο είναι χρυσό παιδί".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ