ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Ο Ποτσέκο θα πάει στο Ορλάντο για να πείσει τον Μπανκέρο να παίξει με την Ιταλία

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο FIBA

Στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον πολλά υποσχόμενο Πάολο Μπανκέρο θα ταξιδέψει ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, συνοδευόμενος από μέλη της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Η Ιταλία είναι μία από τις 17 χώρες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Η γειτονική μας χώρα θέλει να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στην επερχόμενη διοργάνωση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό της το No1 του NBA Draft, τον Πάολο Μπανκέρο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζιανμάρκο Ποτσέκο και αντιπροσωπεία της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ θα μεταβούν στο Ορλάντο για να δουν από κοντά τον αγώνα των Μάτζικ με τους Μιλγουόκι Μπακς (06/12, 02:00, COSMOTE SPORT 4 και LIVE από το SPORT24) και να μιλήσουν έπειτα με τον 20χρονο φόργουορντ, προκειμένου να τον πείσουν να παίξει για τη Σκουάντρα Ατζούρα.

Στο περιθώριο της επίσκεψής τους στις ΗΠΑ, ο Ποτσέκο και τα μέλη της ιταλικής ομοσπονδίας αναμένεται να συναντηθούν και με τον Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο EuroBasket 2022 και πλέον αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ