NBA

Ο Ντόντσιτς αποθέωσε τους Μπενζεμά και Μόντριτς για το σούπερ παιχνίδι τους στο Ρεάλ - Παρί

Ο Λούκα Ντόντσιτς με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς | 3 Μαρτίου 2022
Ο Λούκα Ντόντσιτς με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς | 3 Μαρτίου 2022 @2022 TONY GUTIERREZ/AP IMAGES

Ο Λούκα Ντόντσιτς διαπρέπει στον μαγικό κόσμο του NBA με τους Μάβερικς αλλά δεν ξεχνάει το εξίσου σπουδαίο μαδριλένικο παρελθόν του και το απέδειξε με τα εγκωμιαστικά σχόλια που αφιέρωσε για τους Μπενζεμά και Μόντριτς μετά το Ρεάλ - Παρί.

Το τεράστιο επίτευγμα της Ρεάλ, να πετύχει τρία γκολ από το 61ο μέχρι το 78ο λεπτό απέναντι στην Παρί και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους 8 του Champions League δεν συζητήθηκε μόνο στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με τη χάρη του Καρίμ Μπενζεμά και των άλλων παικτών του Κάρλο Αντσελότι να φτάνει μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Υπήρχε μάλιστα ένας παίκτης που έγραψε ιστορία με τους μερένγκες για έξι χρόνια στα ισπανικά και ευρωπαϊκά παρκέ και βρήκε χρόνο να δει την πρώην ομάδα του σε μία σπουδαία βραδιά της στο Champions League και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Λούκα Ντόντσιτς που μίλησε με καμάρι στους Αμερικανούς ρεπόρτερ για την επιτυχία των μερένγκες και ειδικότερα για τους Μπενζεμά και Μόντριτς.

"Ναι, είδα το δεύτερο μέρος, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Αυτό που έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά, με τρία γκολ μέσα σε πέντε ή έξι λεπτά (σ.σ. χρειάστηκε 17 λεπτά), ήταν μοναδικό.

Ήταν ωστόσο και ο τρόπος που έπαιξε ο Λούκα Μόντριτς, τεράστια κλάση παίκτη", δήλωσε ο 23χρονος Σλοβένος φόργουορντ, που δεν κρύβει την αγάπη του για την Ρεάλ, αφού ήταν άλλωστε η ομάδα που τον εκτόξευσε αγωνιστικά και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα για να φανεί το αστείρευτο ταλέντο του και να μπει στο αεροπλάνο για να μετακομίσει στο NBA το καλοκαίρι του 2018.

TAGS NBA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ