ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μυθικός Μπενζεμά: Πέρασε τον Ντι Στέφανο και ανέβηκε στην 3η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Παρί για το Champions League | 9 Μαρτίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Παρί για το Champions League | 9 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το χατ-τρικ του κόντρα στην Παρί δεν οδήγησε απλά την Ρεάλ στους 8 του φετινού Champions League αλλά ανέβασε τον ίδιο τον Καρίμ Μπενζεμά σε ένα θρυλικό πόντιουμ, όντας πλέον ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ των μερένγκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η 9η Μαρτίου 2022 θα μείνει σίγουρα στη μνήμη των φίλων της Ρεάλ ως η βραδιά ονείρου του... Καρίμ Μπενζεμά. Εκείνος ήταν άλλωστε που αρνήθηκε να παραδοθεί στην υπερηχητική Παρί των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ και με ένα εκπληκτικό κρεσέντο στο δεύτερο μέρος της ρεβάνς των δύο ομάδων στο Μπερναμπέου, οδήγησε τους μερένγκες σε μία τεράστια πρόκριση.

Μάλιστα, με τα τρία γκολ που σημείωσε, ο Γάλλος επιθετικός όχι απλά έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σημείωνει χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League αλλά έγινε ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των μερένγκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Και αυτό γιατί πέρασε τον εμβληματικό Αλφρέδο Ντι Στέφανο που είχε 308 γκολ και είναι τώρα εκείνος στο πόντιουμ των εκλεκτών με 309 τέρματα, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (450 γκολ) και Ραούλ (323).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ