ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μόντρις "τρελάθηκε" και έκανε ακροβατικά στα αποδυτήρια

Ο Λούκα Μόντριτς κάνει ακροβατικά στα αποδυτήρια της Ρεάλ μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League
Ο Λούκα Μόντριτς κάνει ακροβατικά στα αποδυτήρια της Ρεάλ μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League PRINT SCREEN TWITTER

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν έντονα την πρόκριση στους 8 του Champions League, με τον Λούκα Μόντριτς να "τρελαίνεται" και από τον ενθουσιασμό του να ξεκινά τα ακροβατικά στα αποδυτήρια.

Η Ρεάλ παρατάχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/3) απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (1-0, 3-1)με το 1-0 των Παριζιάνων από το Παρκ Ντε Πρενς. Γρήγορα όμως, το προβάδισμα αυτό μεγάλωσε, αφού με το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 39' η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξέφυγε με 2-0.

Κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο Καρίμ Μπενζεμά και με χατ-τρικ χάρισε στους "μερένγκες" την πρόκριση στους 8 του Champions League. Ο πάγκος της Ρεάλ πανηγύρισε έξαλλα το τρίτο γκολ του Γάλλου, με το Νταβίντ Αλάμπα μάλιστα, να κλέβει την παράσταση.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που το πέτυχε αυτό. Ο Λούκα Μόντριτς κατενθουσιασμένος με την ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του, δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει έναν έναν τους συμπαίκτες του, ενώ ξεκίνησε και να ακροβατικά στα αποδυτήρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ