ABA LEAGUE

Ο Νίκολα Τόπιτς ήταν πενταδάτος στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, που δέχθηκε 48 πόντους στην ABA Liga

Ο Νίκολα Τόπιτς ήταν πενταδάτος στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, που δέχθηκε 48 πόντους στην ABA Liga
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Θετικό ντεμπούτο με τον Ερυθρό Αστέρα για τον 18χρονο Νίκολα Τόπιτς και άνετη νίκη της ομάδας του Βελιγραδίου επί της Ιγκοκέα.

Το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ και ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, σε όλη την Ευρώπη γύρισε το βράδυ του Σαββάτου (30/12) στη σύνθεση του Ερυθρού Αστέρα. Ο Νίκολα Τόπιτς (18, 1μ.98μ πλέι μέικερ) επέστρεψε στην ομάδα του Βελιγραδίου από τον δανεισμό του στη Μέγκα, ήταν πενταδάτος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιγκοκέα (80-48) που προερχόταν από νίκη επί της Παρτίζαν και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει σημαντικό ρόλο έως το τέλος της σεζόν.

Ο Τόπιτς έμεινε στο παρκέ για 24:16, είχε οκτώ πόντους (2/5 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 4/4 βολές), τρία ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ένα μπλοκ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του δίνει και χώρο και χρόνο για να ξεκουράσει άλλους παίκτες του και κυρίως τον Μίλος Τεοντόσιτς που έπαιξε κάτι λιγότερο από 13 λεπτά. Μάικ Τόμπι με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ και Ντέγιαν Νταβιντόβατς με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ο Τζάκι Καρμάικλ (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ξεχώρισε από την Ιγκοκέα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-13, 47-29, 64-44, 80-48

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ