EUROLEAGUE

O "Λάζος" στο SPORT 24

O "Λάζος" στο SPORT 24
Παπαδόπουλος

O Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στο SPORT 24 για το ''el classico'' ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

" Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη. Οι Ισπανοί φίλαθλοι είναι μπασκετικοί και περιμένουν το αυριανό παιχνίδι", ανέφερε ο διεθνής σέντερ στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Oι Ισπανοί το περιμένουν όπως στην Ελλάδα τα ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; " Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή. Οι άνθρωποι εδώ είναι ίδιοι με εμάς, ωστόσο, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση όπως στους αγώνες του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Τους νοιάζει περισσότερο να δουν καλό μπάσκετ".

O Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετέχει για πρώτη φορά στο "el classico" της Ισπανίας, όμως δεν τον αγχώνει ιδιαίτερα. " Δεν με αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι θα παίξω για πρώτη φορά σε αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Όλες οι αναμετρήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι δύσκολες και μοιάζουν με τα ντέρμπι".

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός μετρούν μόνο νίκες στην Ευρωλίγκα, στον τρίτο όμιλο σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα. Ο "Λάζος", πάντως, σχολιάζει ότι ακόμα είναι νωρίς...

" Ακόμη είναι νωρίς να πουμε που υπερτερούμε σε σχέση με τη Μπαρτσελόνα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ... Τώρα είναι περίοδος προσαρμογής και μπορούμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα".

Όσο για το αν το παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα" επηρεάζει και την πορεία των δύο ομάδων στην ΑCB. "Είναι ξεχωριστές διοργανώσεις και δε νομίζω να επηρεαστούν οι ομάδες.

Για τους στόχους της Ρεάλ; " Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε ψηλά αλλά δεν κοιτάμε μακριά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που θέλουμε είναι να βελτιονώμαστε συνεχώς. Το γεγονός ότι το FINAL 4 γίνεται στη Μαδρίτη αποτελεί σίγουρα κίνητρο για εμάς αλλά και τις άλλες Ισπανικές ομάδες.

Οι φίλαθλοι μετά το Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στην Ισπανία θέλουν να δουν και τις ομάδες να αγωνίζονται στο FINAL 4 της Ευρωλίγκας

".

Σχετικά με τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Παπαδόπουλος σχολίασε: " Οι προσωπικές φιλοδοξίες περνούν μέσα από την ομάδα. Αν πηγαίνει καλά η ομάδα θα πηγαίνω και εγώ. Το θετικό είναι ότι έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα και σε αυτό με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου. Η ΑCB έχει πιο γρήγορους παίκτες από εκείνους που έχω αντιμετωπίσει στην Ρωσία και την Ελλάδα".

Ο Λάζαρος όμως δεν είναι μόνος του στη Ρεάλ καθώς εκεί βρίσκεται και ο Μιχάλης Πελεκάνος... " Είναι πολύ σημαντικό που βρίσκεται εδώ και ο Μιχάλης. Μένουμε κοντά και κάνουμε πολύ παρέα. Ο ένας βοηθάει τον άλλο".















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ