ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήξερε πόσα είναι τα σερί ματς των Μπακς μακριά από το Μιλγουόκι: "Τέσσερα;"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήξερε πόσα είναι τα σερί ματς των Μπακς μακριά από το Μιλγουόκι: "Τέσσερα;"

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προτού οι Μπακς αρχίσουν το εκτός έδρας tour σε Δύση και Ανατολή. Η αντίδρασή του όταν έμαθε πώς οι Μπακς θα λείψουν για μια εβδομάδα προτού γυρίσουν στο Μιλγουόκι.

Η κανονική περίοδος του NBA έχει μπει στην τελική ευθεία της και οι Μπακς διεκδικούν, ως φαβορί πλέον, την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Το 144-116 επί των Τζαζ στο Σολτ Λέικ τούς έφερε στο 53-20 κι αν καταφέρουν κάτι ανάλογο στο Ντένβερ, ξημερώματα Κυριακής, μοιάζει δύσκολο έκτοτε να χάσουν το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος της διαδρομής. Κάτι που το θέλουν πολύ.

Το μίνι tour στη Δύση θα τελειώσει γρήγορα, αλλά τα Ελάφια θα δώσουν άλλα δύο εκτός έδρας ματς, προτού επιστρέψουν στο Μιλγουόκι για τις μεγάλες μάχες κόντρα σε Σέλτικς και Σίξερς. Αρχικά θα παίξουν στο Ντιτρόιτ, κόντρα στους Πίστονς, και εντός διημέρου στην Ινδιανάπολη, αντιμετωπίζοντας τους Πέισερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε συνειδητοποιήσει εξ αρχής τη σκληρή αυτή πραγματικότητα και όταν το είχε μάθει από τους ρεπόρτερς είχε δυσανασχετήσει . "Είναι τέσσερα;", είχε απαντήσει απορημένος επαναλαμβάνοντας με ακόμη περισσότερο στόμφο, διότι πίστευε ως τότε ότι η ομάδα του θα ξεμπέρδευε γρήγορα προκειμένου να επιστρέψει νωρίς στο... σπίτι.

Αναγκαστικά, όπως και ο ίδιος συμπλήρωσε κάνοντας χιούμορ, φρόντισε να πάρει περισσότερα ρούχα μαζί του για να βγει αυτό το ταξίδι.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ