MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ντέρμπι ισορροπιών για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, τιτανομαχία Γιάννη - Γιόκιτς στο Ντένβερ

Πάρις Λι εναντίον Αντώνη Κόνιαρη
Πάρις Λι εναντίον Αντώνη Κόνιαρη EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα του Σαββάτου, ανήμερα της Εθνικής επετείου, και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων σε Basket League και NBA. Ξεχωρίζουν το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:15, ΕΡΤ3) και το Νάγκετς - Μπακς (4:00, COSMOTE SPORT 4) στο Ντένβερ.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Σάββατο (25/3) η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Basket League.

Φυσικό είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει να 'ναι αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων που αρχίζει στις 19:15 (ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24). Κι αυτό διότι, εκτός του ειδικού βάρους που συνοδεύει αυτά τα παιχνίδια, θα γίνει ευδιάκριτο αν η Ένωση, που με ρεκόρ 11-7 διεκδικεί την τετράδα, είναι σε θέση να απειλήσει σοβαρά το Τριφύλλι σ' ένα ενδεχόμενο συναπάντημα κατά τη διάρκεια των playoffs. Οι πράσινοι έχουν ήδη τέσσερις ήττες στη σεζόν (14-4) και σίγουρα δεν θα ήθελαν να υποστούν άλλη δείχνοντας ευάλωτοι, παρά τις σοβαρές απουσίες που έχουν.

Νωρίς το απόγευμα (16:00, ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) διεξάγεται το ντέρμπι της Πάτρας με τον γηπεδούχο τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους (παραμονή και τετράδα), αλλά η καθεμιά για τους δικούς της σκοπούς, και όχι μόνο γοήτρου, θα χρειαζόταν τη νίκη.

Στις 17:00 (ERT Sports 1, LIVE από το SPORT24) θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα που θα δώσει ο Άρης με τον Ιωνικό στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης. Οι κίτρινοι κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αν και δύσκολα θα βρουν κάτι παραπάνω από την έβδομη θέση, την ώρα που ο ημιθανής Ιωνικός ψάχνει λίγο οξυγόνο για να πάρει παράταση ζωής στη μάχη της παραμονής.

Το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φτάνοντας ως τα Βραχώδη Όρη. Εκεί, σε μια γωνιά του Ντένβερ, όπου στις 4:00 τα ξημερώματα (COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24) θα δοκιμαστεί η πρωτιά των Μπακς. Οι Νάγκετς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση, άρα και ανταγωνιστές των Ελαφιών, την ώρα που ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του MVP στην κανονική περίοδο. Ομολογουμένως αυτός που θα επικρατήσει του άλλου, θα αποκτήσει κι ένα αβαντάζ.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Basket League

16:00 Απόλλων Πάτρας - Προμηθέας / ΕΡΤ3

17:00 Άρης - Ιωνικός / ERT Sports 1

19:15 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός / ΕΡΤ3

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

23:00 Χοκς - Πέισερς / COSMOTE SPORT 4 HD

2:00 Χιτ - Νετς

4:00 Νάγκετς - Μπακς / COSMOTE SPORT 4 HD

5:00 Σανς - Σίξερς

5:00 Κινγκς - Τζαζ

5:30 Κλίπερς - Πέλικανς / COSMOTE SPORT 7 HD

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ