NBA

Ντοκ Ρίβερς: "Δεν έχετε ιδέα πόσο προσπάθησε ο Γιάννης για να παίξει"

Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Κοντά στην επιστροφή του στη δράση βρισκόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς.

Υπάρχει πίκρα στο Μιλγουόκι για το άδοξο τέλος στη σεζόν; Υπάρχει. Υπάρχει όμως και ρεαλισμός και οι Μπακς ξέρουν ότι η καλύτερη ομάδα της σειράς με τους Πέισερς ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Την επομένη του αποκλεισμού, ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για τελευταία φορά φέτος με τους εκπροσώπους του Τύπου και αποθέωσε τόσο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, όσο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρισκόταν κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

"Ήταν κοντά, ήταν πολύ κοντά. Δεν ξέρω αν θα έπαιζε σε ένα πιθανό Game 7, ειλικρινά δεν το γνωρίζω, ωστόσο η απόφαση θα ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Επίσης, δεν ξέρω αν ο Λίλαρντ έπρεπε να παίξει χθες βράδυ. Μου αρέσει που πήρε το πράσινο φως, φυσικά, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τραυματιστεί πιο σοβαρά, όμως είδατε ότι βρήκε ρυθμό προς το τέλος του αγώνα. Πραγματικά λατρεύω τον τρόπο σκέψης αυτών των δύο παιδιών. Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει, δεν έχετε ιδέα πόσο προσπάθησε και πόσο δούλεψε για να γυρίσει στο παρκέ. Οι συμπαίκτες του ήταν εδώ και τα είδαν όλα".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ