ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Νετς: Ο Ίρβινγκ θα χάνει περίπου 380 χιλιάδες για κάθε εντός έδρας ματς που δεν θα αγωνίζεται

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Οι περικοπές στους ανεμβολίαστους παίκτες του ΝΒΑ θα αρχίσουν να εφαρμόζονται, με τον Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς να κινδυνεύει με "χασούρα" 380 χιλιάδων δολαρίων για κάθε εντός έδρας ματς που θα χάνει επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ένας από τους παίκτες του ΝΒΑ που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο, κινδυνεύοντας να χάσει πολλά λεφτά από το συμβόλαιό του γι αυτό το λόγο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο εκ των σταρ των Νετς θα χάνει περίπου 380 χιλιάδες δολάρια για κάθε εντός έδρας ματς που θα χάνει, με το ποσό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί σε περίπτωση που δεν κάνει άμεσα το εμβόλιο.

Η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο εξακολουθούν να είναι οι πόλεις που έχουν αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες ακόμα και για τους παίκτες όσο αφορά τον κορονοϊό, συνεπώς όλοι οι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς επηρεάζονται άμεσα από αυτό.

Ο Ίρβινγκ μάλιστα δεν συμμετείχε ούτε στη Media Day της ομάδας λόγω του ότι είναι ανεμβολίαστος και συμμετείχε μέσω zoom, ταξιδεύοντας ωστόσο με την υπόλοιπη αποστολή λίγες μέρες αργότερα για το Σαν Ντιέγκο για το training camp των Νετς.

"Ξέρω ότι θα είμαι εκεί κάθε μέρα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Θα είμαι εκεί για τους συμπαίκτες μου όντας ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Ξέρω ότι η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να μην αποσπάται η προσοχή της. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να δημιουργήσω. Δεν θέλω να δημιουργήσω έξτρα δράμα γύρω από αυτό. Προσπαθώ να το διατηρήσω αυτό με καλές προθέσεις και καλή καρδιά", είχε πει ο Ίρβινγκ.

Θυμίζουμε πάντως ότι και ο Γουίγκινς ήταν ανεμβολίαστος ωστόσο δέχτηκε να κάνει το εμβόλιο δηλώνοντας πως οι μόνες του επιλογές θα ήταν είτε να εμβολιαστεί είτε να μην παίξει στο ΝΒΑ.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ