ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Παραμένει ανεμβολίαστος ο Ίρβινγκ δημιουργώντας πρόβλημα στους Νετς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ένας από τους παίκτες του ΝΒΑ που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, με τη συμμετοχή του στα παιχνίδια και τις προπονήσεις να είναι στον "αέρα" λόγω των κανόνων κατά του κορονοϊού που ισχύουν στην Νέα Υόρκη.

Την ώρα που το 90% των αθλητών στο ΝΒΑ είναι πλήρως εμβολιασμένοι, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ανάμεσά τους και ο σταρ των Νετς, Καϊρί Ίρβινγκ, που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox Sports, Γιαρόν Βάιτσμαν, δεν έχει κάνει ακόμα ούτε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η απόφαση αυτή του Ίρβινγκ δημιουργεί αυτόματα προβλήματα στους Νετς καθώς σύμφωνα με τους κανόνες για τον κορονοϊό που ισχύουν στην Νέα Υόρκη, οι παίκτες των Νίκς και των Νετς δεν έχουν δικαίωμα να προπονηθούν, να συμμετέχουν στους αγώνες και σε άλλες ομαδικές δραστηριότητες εκτός και αν έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου. Αυτό σημαίνει πως οι Νετς δεν μπορούν, για την ώρα τουλάχιστον, να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ίρβινγκ εκτός και αν αυτός εμβολιαστεί.

Στους Νετς ωστόσο δεν έχουν πάρει θέση για την επιλογή του Ίρβινγκ να μην εμβολιαστεί, με τον General Manager της ομάδας, Σον Μαρκς να επισημαίνει: "Δεν θα το συζητήσω παραπάνω αλλά μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας όλοι θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν κανονικά".

Θυμίζουμε ότι και οι Γουόριορς αντιμετωπίζουν ένα αντίστοιχο πρόβλημα με την απόφαση του Γουίγκινς να μην εμβολιαστεί ακόμα.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ