ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Γουίγκινς για εμβολιασμό: "Οι μοναδικές μου επιλογές ήταν ή να εμβολιαστώ ή να μην είμαι στο ΝΒΑ, αναγκάστηκα να το κάνω"

Ο Άντριου Γουίγκινς
Ο Άντριου Γουίγκινς © 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Για την απόφασή του να κάνει το εμβόλιο μίλησε ο Άντριου Γουίγκινς που εξακολουθεί ωστόσο να μην είναι σύμφωνος γνωρίζοντας παράλληλα πως το να μην είναι στο ΝΒΑ ήταν η άλλη του επιλογή.

Ο Άντριου Γουίγκινς ήταν από τα ονόματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τον κόσμο του ΝΒΑ αλλά για τους λάθος λόγους, καθώς ο παίκτης των Γουόριορς δεν είχε κάνει το εμβόλιο μέχρι πριν από λίγο καιρό. Ο εμβολιασμένος πλέον Γουίγκινς, σε δηλώσεις του μετά από το τέλος του πρώτου ματς της preseason με τους Γουόριορς τόνισε πως το να εμβολιαστεί ήταν η μόνη του επιλογή αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι στο ΝΒΑ.

Επίσης ο Γουίγκινς έδειξε ανήσυχος για το τι μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο στον οργανισμό του σε βάθος δεκαετίας.

"Νιώθω ότι οι μόνες μου επιλογές ήταν ή να εμβολιαστώ ή να μην είμαι στο ΝΒΑ. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά ελπίζω να δουλέψει στο μέλλον και σε 10 χρόνια από τώρα να είμαι υγιής. Είναι ωραίο που παίζω και πάλι. Αλλά ξέρεις, το γεγονός ότι έκανα το εμβόλιο θα μου μείνει στο νου για καιρό ακόμα. Δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αναγκάστηκα κατά κάποιο τρόπο. Δεν έχω κάτι εναντίον της ομάδας, δεν έβαλαν εκείνοι τον κανονισμό", ανέφερε ο Γουίγκινς.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ