NBA

Νετς: Ντουράντ και Χάρντεν θα συμμετέχουν στην απόφαση για το μέλλον του Ίρβινγκ στο Μπρούκλιν

Οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ
Οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ Ⓒ 2021 JEFFREY PHELPS/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν αναμένεται να έχουν λόγο στην απόφαση που θα παρθεί από τους Νετς σχετικά με το αν θα δεχθεί η ομάδα να έχει τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ μόνο στους εκτός έδρας αγώνες.

Το σίριαλ με την περίπτωση του Καϊρί Ίρβινγκ συνεχίζεται στο Μπρούκλιν, αφού κάθε μέρα - και ενίοτε ακόμα πιο συχνά - υπάρχει και ένα νέο δεδομένο. Το τελευταίο νέο που έγινε γνωστό είναι ότι σύντομα οι Νετς θα αποφασίσουν τι να κάνουν με την περίπτωση του ανεμβολίαστου σταρ τους, με τους Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν να έχουν λόγο σε αυτή την απόφαση.

Όπως ανέφερε το ESPN, οι δύο σταρ της ομάδας είναι αυτοί που θα αποφασίσουν παρέα με τον Ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι, αλλά και τον τζένεραλ μάνατζερ, Σον Μαρκς, σχετικά με το τι θα κάνουν με την περίπτωση του Ίρβινγκ. Αν θα δεχθούν δηλαδή να τον έχουν στην λογική του... part time, αφού με τα ισχύοντα δεδομένα λόγω της νομοθεσίας στην Νέα Υόρκη, ο All Star γκαρντ δεν μπορεί να αγωνιστεί στους εντός έδρας αγώνες των Νετς, αλλά και στους δύο εκτός έδρας αγώνες με τους Νικς.

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά στο Μπρούκλιν, ωστόσο είναι σαφές ότι πλέον σιγά-σιγά έχει αρχίσει να υπάρχει εκνευρισμός και ανυπομονησία. Αυτό έχει φανεί τόσο στις πρόσφατες δηλώσεις του Τζο Τσάι ότι σέβεται την απόφαση του σταρ του αλλά οι Νετς θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα, όσο και σε αυτές του Κέβιν Ντουράντ ότι θέλει τον Ίρβινγκ όλη την ώρα με την ομάδα, αλλά και του Στιβ Νας ότι ελπίζει να βρεθεί μία λύση.

Με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα υπάρξουν ξανά εξελίξεις για τον Ίρβινγκ, αφού αν δεν εμβολιαστεί οι Νετς θα κληθούν να πάρουν μία σημαντική απόφαση: Να τον κρατήσουν στο ρόστερ, να τον θέσουν εκτός ομάδας ή να προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή; Όποια απόφαση και να πάρουν, είναι δεδομένο ότι όλο το ΝΒΑ θα παρακολουθεί.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ