NBA

NBA: Δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στα εντός έδρας ματς των ομάδων τους οι ανεμβολίαστοι παίκτες των Νετς, Νικς και Γουόριορς

Ο Τζέιμς Χάρντεν διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν του δόθηκε σε αγώνα των Μπρούκλιν Νετς τον Μάιο του 2021
Ο Τζέιμς Χάρντεν διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν του δόθηκε σε αγώνα των Μπρούκλιν Νετς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/COREY SIPKIN

Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς, Νιου Γιορκ Νικς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν θα επιτρέπεται να παίζουν στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων τους.

Οι μη εμβολιασμένοι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς, Νιου Γιορκ Νικς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν θα επιτρέπεται να παίζουν στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων τους, εξαιτίας των πολιτικών για τον κορονοϊό που έχουν αποφασίσει οι τοπικές κυβερνήσεις της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με το The Athletic.

Δεν θα μπορούν να εισέλθουν στις αρένες για τα παιχνίδια, εκτός εάν έχουν ιατρική ή θρησκευτική απαλλαγή. Από τους κανονισμούς θα εξαιρούνται οι παίκτες των φιλοξενούμενων ομάδων που πηγαίνουν να αγωνιστούν στις έδρες των τριών οργανισμών.

Οι παίκτες που δεν συμμορφώνονται, θα έχουν κυρώσεις από τη Λίγκα ή την ομάδα τους, που θα αφορά πρόστιμο, αποβολή ή άλλες ενέργειες. Το Barclays Center, η έδρα των Νετς και των Νιου Γιορκ Λίμπερτι, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους ηλικίας 12 ετών και άνω να εμβολιαστούν εάν επιθυμούν να εισέλθουν στο κτίριο από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Οι Γουόριορς είχαν επίσης ανακοινώσει ότι σε κάθε κλειστή εκδήλωση με περισσότερους από 1.000 παρευρισκόμενους, θα απαιτείται από τους φιλάθλους 12 ετών και άνω να έχουν μαζί τους αποδεικτικό εμβολιασμού. Δεν θα αρκεί πλέον η απόδειξη ενός αρνητικού τεστ για τον κορονοϊό.

Την περασμένη εβδομάδα, πηγές ανέφεραν στο The Athletic ότι κάθε ομάδα του ΝΒΑ ή το προσωπικό της αρένας, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων που έρχονται σε άμεση επαφή με παίκτες, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ