NBA

Ντουράντ για Ίρβινγκ: "Τον θέλουμε μαζί μας σε όλους τους αγώνες, ελπίζω να βρεθεί λύση"

Οι Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Οι Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε πως ελπίζει να βρεθεί κάποια στιγμή μία λύση για τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ προκειμένου να μπορέσει να είναι με τους Νετς όλη την ώρα και να μην χάσει κάποιον αγώνα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει το δικαίωμα πλέον να προπονείται με τους Νετς στο Μπρούκλιν χάρη σε ένα "παραθυράκι" που βρήκε στον νόμο για τους ανεμβολίαστους η νομική ομάδα του συλλόγου που χαρακτηρίζει τις εγκαταστάσεις "ιδιωτικά γραφεία". Αυτό όμως δεν αρκεί στον Κέβιν Ντουράντ.

Ο σταρ των Νετς - και κολλητός του Ίρβινγκ - κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός και ζήτησε με τον τρόπο του να βρεθεί μία λύση, θέλοντας να μην πιέσει όμως τον All Star γκαρντ.

"Τουλάχιστον τώρα θα μπορεί να προπονείται" δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ, πριν προσθέσει στην συνέχεια κάτι που έμοιαζε περισσότερο με έκκληση στον Ίρβινγκ να εμβολιαστεί: "Θέλω όμως να τον έχουμε μαζί μας όλη την ώρα. Τον θέλουμε στους αγώνες, στους εντός έδρας αγώνες, στις προπονήσεις, στους εκτός έδρας αγώνες, στα χαλαρώματα. Ελπίζω λοιπόν να βρεθεί μία λύση".

Παρά πάντως την επιθυμία του Ντουράντ, όσο ο Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος δεν θα έχει δικαίωμα στους εντός έδρας αγώνες των Νετς. Εκτός βέβαια αν το νομικό επιτελείο του Μπρούκλιν βρει κάποιο ακόμα παραθυράκι στην νομοθεσία της Νέας Υόρκης προκειμένου να το αλλάξει αυτό.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ