NBA

Ιδιοκτήτης Νετς για Ίρβινγκ: "Σέβομαι την επιλογή του, αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα"

Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα των Νετς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Τσάι, έθεσε τα πράγματα σε μία άλλη βάση για τον Καϊρί Ίρβινγκ, αναφέροντας ότι ενώ κατανοεί τους λόγους που ο σταρ της ομάδας είναι ανεμβολίαστος, δεν πρέπει να ξεχνάει ότι το Μπρούκλιν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος και οι Νετς αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά ότι τα πράγματα θα ζορίσουν, αφού αν παραμείνει αυτό το καθεστώς θα πρέπει να αγωνίζονται χωρίς τον σταρ τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Και ο Τζος Τσάι ξεκαθάρισε ότι σταδιακά όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον διακυβεύονται οι πιθανότητες των Νετς να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας με δηλώσεις του στην "New York Post" προσπάθησε να δείξει κατανόηση για την περίπτωση του Ίρβινγκ, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να δείξει με τον τρόπο του ότι δεν είναι απολύτως σύμφωνος με αυτό που συμβαίνει.

"Ο Καϊρί μιλάει για το γεγονός ότι όλο αυτό είναι προσωπική επιλογή, κάτι που σέβομαι" δήλωσε αρχικά ο Τσάι, για να προσθέσει στην συνέχεια με νόημα: "Την ίδια στιγμή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τον στόχο μας. Ποιος είναι ο στόχος μας φέτος; Τι θέλουμε να πετύχουμε; Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο: Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται όλους τους παίκτες να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Τσάι αναφέρθηκε ξανά στον Ίρβινγκ: "Ελπίζω ο Καϊρί να παίξει σε όλους τους αγώνες και να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα μαζί με όλους τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ