NBA

NBA: Υπογράφει στους Νετς ο Γκόραν Ντράγκιτς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Ράπτορς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Ράπτορς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Στους Μπρούκλιν Νετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκόραν Ντράγκιτς, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας τους.

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στο ΝΒΑ φαίνεται πως βρήκε ο Γκόραν Ντράγκιτς που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στους Μπρούκλιν Νετς, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic. Ο Ντράγκιτς αποδεσμεύτηκε από τους Σπερς και πολλές ομάδες θέλησαν τον εντάξουν στο ρόστερ τους, όμως το Μπρούκλιν φαίνεται πως είναι αυτό που κατάφερε να πάρει την υπογραφή του.

Μάλιστα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν και οι Μπακς μετά από την παραχώρηση του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο στους Κινγκς, την απώλεια των Χουντ - Οτζελέγε και τον τραυματισμό του Κόνατον.

Ο 35χρονος (θα γίνει 36 ετών στις 6/5) Σλοβένος γκαρντ μετακόμισε στο Σαν Αντόνιο από το Τορόντο λίγο πριν από την Trade Deadline, αποδεσμεύθηκε σήμερα και πλέον μπορεί να επιλέξει εκείνος το μέλλον του καθώς είναι free agent.

Σε 13 σεζόν (φέτος είναι η 14η) στο NBA ο Ντράγκιτς έχει 13.9 πόντους (50.6% στο δίποντο, 36.4% στο τρίποντο, 76.7% στις βολές), 3.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.9 λεπτά συμμετοχής σε 872 αγώνες με τους Σανς, τους Ρόκετς, τους Χιτ και τους Ράπτορς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε μόλις πέντε αναμετρήσεις.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ